Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt már olyan hogy annyira...

Volt már olyan hogy annyira kiborított a 3 év körüli gyereked, hogy olyat tettél amit megbántál? Pofon? Verés? Ordítozás?

Figyelt kérdés
Mindig küszködünk az evéssel, már az ideg öl meg ha kajaidő van. A legjobb az egészben hogy nem rossz evő a gyerek csak nem ér rá. Tudom én rontottam el mert ha rajzoltam neki vagy eltereltem a figyelmét mindent jóízűen megevett. De a fejemre nőtt mára és már egyre több dolgot követel evés közben. Ma a kedvence volt és annyira éhes volt hogy 4 kanállal önállóan evett és csillapodott az éhe és jött a hülyeséggel, hogy én etesse ok, utána hogy hozzak egy újságot de ez nem jó másikat. A végén összerágta a kaját és nem nyelte le hanem visszaköpte /ja egy falatot nyávogva kb 4-6 percekig rágott/ ezzel tudja hogy ki tud borítani és egy állattá válok, de ezt benézte mert szégyen, nem szégyen most ráütöttem ordítottam és megrángattam. A szipogása még jobban felhúzott úgyhogy hagytuk is az evést, és most úgy alszik hogy nem békültünk ki.Sosem borított még ennyire ki, de most még 90%-ban vissza kellett magam fogni hogy nehogy nagyon eldurvuljon /ennél is / a helyzet.
2012. jan. 4. 13:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
a magne b6 femina nekem is bejött! Hisztis p*csa voltam minden mensi előtt pár napig, de ettől még azt sem érzem meg ha megjött!
2012. jan. 7. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!