Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SZTK-s doki teljesen kiborítot...

SZTK-s doki teljesen kiborított amikor rámertem kérdezni a babám méreteire - mit tehetnék legközelebb? Nem lenne köteles válaszolni? Vagy így lerázhat?

Figyelt kérdés
Voltam ultrahangon (32 hetes vagyok) és a doki mérte a baba biometriai értékeit.Rákérdeztem, hogy megmondaná-e, hogy körübelül milyen súlyú a babám és mekkora hosszúságú - erre az volt a válasza, hogy ez a diagnózis szempontjából lényegtelen....és ezzel beis fogta a számat!Sajnos nem engedhetem meg magamnak a magándokit és kivagyok szolgáltatva neki!De akkor szülésig fogalmam sem lesz mekkora babát hordok a pocimban?!
2009. szept. 23. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Papirt nem kaptàl a vizsgàlat eredményéröl? Sajnos vannak ilyen bunko dokik, de kötelessége lenne tàjékoztatni! Nincs lehetöség àtmenni màsik dokihoz ott az sztkban?
2009. szept. 23. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem sem mondtak sem súlyt, sem hosszt sajnos. szerintem írjuk ide a méreteket és hátha van, akivel össze tudjuk hasonlítani, és akinek meg is mondták.

Kismamák, segítsetek nekünk légyszi!

Az én 32 hetes méreteim:

BPD: 80 mm

AC: 272 mm

FL: 60 mm

33+5 hetes km

2009. szept. 23. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha megadod a méreteket, szívesen kiszámolom neked. De ha tudsz olaszul, te is megteheted itt:

[link]

2009. szept. 23. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
A mamanet.hu oldalon is vannak méretek.
2009. szept. 23. 16:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Megköszöném, ha megnéznéd (nemtudok olaszul) 31. héten készült BPD:78mm, THQ:71mm, FL:55mm - ennyi van megadva!Mégegyszer köszönöm!
2009. szept. 23. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Az akkori hossza 38.63cm. A súly kiszámításához kellene az AC (hasi körfogat) is, így azt sajna nem tudom megmondani.
2009. szept. 23. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
A hossz és a BPD alapján kb. 1500g körül van, ez teljesen megfelel a 31.hétnek.
2009. szept. 23. 17:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:) AC-t nem adott meg a doki:(
2009. szept. 23. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Itt van magyar fordítással az oldal:

[link]

2009. szept. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!