Van olyan hely, ahova be lehet jelentkezni csak ultrahangra? Mert nekem 6 hét múlva kell mennem legközelebb. És addig meg esz a fene, hogy van-e szívhang vagy nincs a kicsinek.
6 hetes vagyok.
De nem vagyok ugye köteles utána a magán dokihoz járni?
menj el szonográfushoz.
írd be a googleba, hogy 3-4D ultahang és a városodat ahol laksz.
ez nem magánorvos, csak uh-t csinál. egyébként a 7-8. héten kötelező uh, mint a 12., 18. ezzel állapítják meg a terhesség pontos idejét, máskor már nem tudják, csak ebben az időben. én a helyedben orvost váltanék már most.
A szonográfus Győrfy Mátyás. Én 4 alkalommal voltam nála az egész terhesség alatt, és meg voltam vele elégedve. Sima uh 7000 volt, azt hiszem, 4D 10-12e (DVD-vel és fényképpel együtt), de az elején az még úgyis fölösleges.
És azt hiszem a babanet.hu-n valahol lehet regisztrálni, ami a 4D-ből egyszeri, 1000 forintos kedvezményre jogosít.
lehet, hogy az orvosnak van UH-ja de elküld külön szonográfushoz, nem?
mindenesetre ez a 13. heti is forcsa, a 12. héten kell menni, pont akkor, ez egy vizsgálatsorozat része ami akkor pontos ha akkor csinálják. aztán lesz a 18. héten is, és vérvétel, arra már nem emlékszem mikor, talán az is a 12. héten.
járjál ezeknek utána és ha az orvos nem hajlandó elvégezni a munkáját, keress másikat. és legyél határozott és akaratos, már nem rólad van szó, menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!