8 hetes kismama vagyok, ma egyáltalán nincs hányingerem, ez ugye nem jelent bajt? Panaszom nincs! Nagyon rossz ez az időszak, hogy legközelebb csak 12 hetesen kell mennem ultrahangra! Ezt hogy bírtátok ki?
Én először 6 hetesen voltam ultrahangon és utána a 12 hetesig 2 hetente kellett mennem. Mostmár csak a 18 hetesre kell mennem másfél hét múlva. Már nagyon várom, hátha már megtudom a nemét. Igaz, hogy mindegy fiú-e vagy lány, szeretni fogjuk, csak hát a kíváncsiság...
Én 3szor voltam rosszul az első 12 hétben, de ez mindenkinél változó. Van, akinél egyáltalán nincs hányinger, van, aki meg végig rosszul van. Ez egyén függő. De biztos nincs gond. Nyugi, mert az idegeskedés se neked, se a babának nem tesz jót.
Minden rendben lesz, és a 12 hetesen boldog leszel, hogy láthatod. Nekem nagyon aranyos volt, ficánkolt, és a kezével állandóan kapálózott. Az ultrahangot végző nő alig tudta "elkapni", annyira aktív volt.
Boldog babavárást!
17hetes
Ne izgul, nekem semmi tünetem nem volt, talán 2x voltam rosszul úgy, hogy hánytam.
Mindenkinél más, örülj, hogy ilyen jól viseled!
Az idő pedig gyorsabban megy majd, mint gondolnád!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!