Mihez lehet kezdeni egy olyan gyerekkel, aki teljesen elutasítja az orrszívást?
! Félrgépeltem, JAVÍTOM! :
_N_A_G_Y_ eséllyel ő is játszani fog előbb-utóbb ilyet a játékállattal, ha tőled látja, és az már haladást jelent a _C_É_L_ felé!
Óóóóóóóóó akkor nálunk látnád milyen hisztivel járt. :) A hányásig behisztizi magát annyira ellenkezik az orrszívásra, pedig nekünk nagyon jó elektromos van, tehát a zaj sem lehet kifogás.
Aztán beígértem neki, hogy ha ügyes kislány és hagyja, akkor kap szép csillogós matricát a füzetébe amit vettem neki. (minden olyanra kap, ami nagyon nem tetszik neki, pl körömvágás az is visítva ment csak, vagy segítség, vagy amire megkérem, pl teregetésnél összeválogatja a zoknikat, adogatja a csipeszeket ilyesmire kell gondolni). 20 matrica után pedig kap egy kinderszeletet.
Hát most már ott tartunk, hogy hiszti és minden teketória nélkül engedi, sőt Ő kapcsolja be a gépet. Vagy amikor látom rajta, hogy na nagyon eldugult kéne szívni akkor is jön, hogy "levegő kell anyuka nem jó a nózim" tehát szívjuk ki.
Nálunk mondjuk nincs napirenden a csokievés, talán 2 alkalommal gyűlt össze a 20 matrica 3 hónap alatt, tehát nem kap mindenért.
Ha azt mondanám a kisfiamnak hogy nézd a macika így meg úgy...és bekapcsolnám a porszívót akkor minden macivarázs elszállna:))
Én is lefogom vagyis fogom a kezét,és kicsit nyöszörög de kint van az anyag,nem csurog le a torkára és nem gyullad be az arcürege se.
A művelet maga 2 perc,és még 2 perc míg elfelejti:))
20 hónapos baba anyukája
Köszönöm, igyekszünk. Ezeken a dolgokon túl vagyunk, hogy a babájának szívja ki ő és milyen ügyes a baba. Eredménytelenül. Az a baj, hogy főleg a bal orrlyukánál mondja, hogy fáj. Igazából nem tudom, hogy valóban kisebesedett-e neki vagy esetleg ahogy le van tapadva és az porszívó tépné le, azt érzi úgy, hogy fáj-e.
Reggel sikerült egyszer orrszívózni.
Köszi a válaszokat még egyszer.
Köszönöm Nektek is.
Most volt kinn a doki. Torokgyulladása van. A füle viszont teljesen tiszta szerencsére. Az dühít iszonyatosan, hogy szombaton a magas láz miatt kihívtuk az ügyeletet. Oké, éppen akkor elég élénk volt és láztalan a lázcsillapító hatására, de az nem igaz, hogy egy pénteken kezdődött torokgyulladást szombat este ne lásson a doki! Belenézett a torkába. És azt mondta SZÉP! És ő nem szeret antibiotikumot írni és adni, csillapítsuk a lázát! Legszívesebben feljelenteném! Mit lehet csinálni ilyen esetben?
Hát, lehet, hogy vén volt, vagy gondatlan, de sajnos simán lehet az is, hogy szombaton még szép volt a torka, közben eltelt két nap.
Jobbulást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!