Mit tegyek, hogy 3 éves kislányom ne sírjon mindenért? Bármit teszek, bármit mondok, sírva elutasítja és arra panaszkodik ilyenkor, hogy fája feje.
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 06:08
1/4 anonim válasza:
Egyébként a fejfájást kivizsgáltattad, hogy tényleg van-e neki?
Unokaöcsémnek 3 évesen kezdődtek a fejfájásai, én nem hittem el, hogy tényleg fáj, de az anyja igen. 3,5 évesen meghalt agydaganatban (műtötték, kezelték, de menthetetlen volt).
Kislányomnak a hasa "fáj" minden este, de mivel nem produkál semmi tünetet (összegörnyedés, bármi...), így tudom, hogy csak figyelmet igényel.
Csak okulásul írtam le ezt neked, nem ijesztgetni akarlak persze.
2/4 anonim válasza:
Off: a hasfájásról írónak: nem árt megbeszélni az orvossal, mert a lányomnál jó néhány év után derült ki, hogy csökkent gyomorsav termelése volt, emiatt lassabban emésztette az ételt és emiatt fájt a hasa. Gyógyszerrel szépen helyreállt, meg is szűnt a hasfájás.
3/4 anonim válasza:
mi az a "bármit teszek, bármit mondok"? leírnál pár példát?
úgy érted, ha megkéred valamire? vagy mikor? máskor nem panaszolja a fejét?
4/4 A kérdező kommentje:
Természetesen csak akkor fáj a feje, amikor sír, ezt már a doktornővel is megbeszéltük. Olyankor sír, amikor megkérem, hgoy vetközzünk, mert fekszünk le vagy fürdünk, megyünk sétálni, enni, a barátaival találkozni, zeneórára. Természetesen nem erőltetem ezekre, mert a zenét is nagyon szereti, alig bírom hazahozni, a barátaival is szeret játszani. Egyszerűen mindenre ellentmond és ezt sírás kiséri, csak néha már nem tudom kezelni. Különben a legjobb kislány, nem hiszem, hogy engem hiányolna, mert még van egy 8 hónapos kisfiúnk és mindent együtt csinálunk, szinte egész nap együtt játszunk, mesélünk stb.
2010. márc. 22. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!