Más anyának is van világfájdalma ha gyereke elutasítja őt?
Figyelt kérdés
Mintha kés mártogatna bennem ilyenkor a lányom. A nevelés szükséges dolog, mégsem hagyhatom, hogy megmérgezze, összetörje, megégesse magát. És mi az eredménye, hogy a tiltás miatt megharagszik az anyjára. És mikor apuci hazajön akkor csak ő fény az életében, hiszen alig tilt neki valamit. És ha ebbe a hangulatba anyuci részt akar venni, hogy minimum egy puszit adjon a gyermekének, a drága szeretett leányzó csak ellőki az anyját elfordítja a fejét. Tudom, hogy a gyerek még nem tudja hogy zajlik a dolog és hogy önző érzelmileg, de ez írtóra tud fájni. Van még hasonló cipőben valaki? Hogy védekeztek az ilyen ellen. Ilyenkor úgy érzem hálátlan feladat az anyaság.2009. júl. 26. 08:44
1/3 anonim válasza:
Ez már hiszti, ne vedd komolyan, vele jár. Ha valamit megtiltasz, persze, hogy te leszel neki a fekete bárány. Az meg igenis nagyon ártalmas, hogy apuci nem a te oldaladon van, és nem tiltja meg ő is! Ezt meg kéne beszélnetek. De ha épp leszidtad valami miatt, utána ne akard puszilgatni, legyél te a pozicióban lévő fél, ne ő, hogy nem ad puszit.
2/3 anonim válasza:
én ha pl elverem a kezét a konnektor simogatás után akkor elmagyarázom hogy miért is volt és megkérdezem hogy megértette e. ha igen akkor kérek egy bocsi-puszit és el van felejtve minden
11 hós
ja és apa fontos hogy a te pártodon legyen mert később ki fog hajalni rajtatok, ahhoz fog menni kérni aki tudja hogy meg fogja engedni, és totális lesz a káosz
3/3 anonim válasza:
Mindkét előttem szólónak igaza van,nincs mit fűzzek még hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!