Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges, hogy 1 éves babám...

Lehetséges, hogy 1 éves babám egyik napról a másikra elutasítja a cicit?

Figyelt kérdés
Eddig reggel és este szopizott. Ma reggel csak "rágicsált", nyalogatott 10 percig, közben ordított. Pedig a tej folyt, mint mindig. Adtam neki joghurtot, azt szívesen megette.
2011. szept. 22. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Így szokták elválasztani magukat a babák. Már nem elég laktató neki a tej. Nincs ezzel semmi gond.
2011. szept. 22. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 6 hónaposan csinálta ugyanezt. Aztán még 1.5 hónapig lefejtem a tejet, cumisüvegből elfogadta. Ha szeretnél még adni neki, esetleg próbáld meg így. Vagy fejj le, és főzd bele a kajájába. Egyébként ez természetes dolog, a gyerek tudja pontosan, mi a jó neki.
2011. szept. 22. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is így választotta el magát,pont 1 évesen.Ráadásul nagyon gyorsan.Még 4x szopott egy nap,aztán egyszer csak már egyre kevesebbet szívott,alig akart szopizni,végül már be sem akarta kapni,csak odakapott,kiköpte,röhögött és nem kellett neki tovább.2 hét alatt a négyszeri szopi után,leválasztotta magát.

Második kisfiam 13,5 hós még vígan szopizik és anyatejleadó is vagyok mellette.

2011. szept. 22. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg leválasztja magát, dehát már 1 éves, így ez teljesen természetes.

Próbálgasd még azért mindenképp, hátha meggondolja magát :)

2011. szept. 22. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet.

ha 1 éves, akkor nincs is baj, ha már kinőtt belőle.

nem most jött meg a mesid? mert olyankor is el szokták utasítani pár napra.

2011. szept. 22. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!