Jó a drasztikus elválasztás? 2 és fél éves már.
2,5 éves a fiam és nagy cicifüggő, de én már egyrészt belefáradtam, másrészt pedig kistesót szeretnénk. Mivel a szoptatás miatt magas lehet a prolaktinom, így nehezebben ágyazódik be a baba, illetve nem tud. Tudom, hogy millióan esnek teherbe szoptatás mellett, de nem én.
És mindentől függetlenül is úgy érzem, hogy önállósodnia kellene a fiamnak, elhagyni a cicit. Még mindig nagyon sokszor keres meg, hogy cicizhessen, és tudom, hogy nagyon fontos neki a cici. De én már befejezném. Arra gondoltam, hogy egyik napról a másikra elmondom neki, hogy vége, mert anya beteg, gyógyszert szed és nem szabad ciciznie már, egyébként is nagyfiú, stb. Mit szóltok hozzá?
Enyém 2,5 éves volt szeptemberben, még 1-2x ciczik, engem nem zavar, miért válasszam el.
Majd elválasztja magát.
Mások véleméynét magasról lesz@rom.
Persze, hogy ha nem szeretnéd elválasztani, ne válaszd el! Én is igyekeztem nem foglalkozni azokkal, akik bántottak a szoptatás matt. De most elérkezett az a pillanat, amikor elég lett nekem. Leginkább az éjszakai megkeresések miatt lett sok, mert nem tudok így rendesen pihenni.
Közben egyébként már döntöttem. A déli és este lefekvéshez meghagyom a szopit, de máskor más vissza fogom őt utasítani.
Én magam sem hiszem el, de átaludtuk az éjszakát. 3 éve nem volt erre példa. 10 órát aludtam én is! :)
A fiam egyáltalán nem kelt fel éjszaka és nem jött át hozzám cicizni. Reggel fél 8-kor, amikor felkelt, akkor odajött hozzám és kért cicit, de akkor boldogan adtam neki. Tudom én milyen jó odabújni anyuhoz reggelente! Ezentúl ehhez a menetrendhez tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!