Mihez lehet kezdeni egy olyan gyerekkel, aki teljesen elutasítja az orrszívást?
Köszi. Mint írtam nem akarom lefogni, mert kemény meló van abban, hogy eddig magának szívta.
A kamillás gőzölés kipróbálom, bár kérdésem, hogy lázas gyerek esetén is alkalmazhatom? Merthogy pl. az infralámpát (ugye a meleg miatt) nem alkalmazhatom ha lázas.
Én megbeszélem vele ilyenkor, hogy vagy ő leszívja magának, vagy nekem kell, de úgy neki sokkal kellemetlenebb lesz.
És lefogom, mint első. Lefektetem, kvázi "ráülök", persze a súlyomat nem teszem rá, csak épp annyira, hogy ne tudjon mozogni, így két szabad kezem marad a szívásra.
Esetleg olyannak próbálkozhatsz, hogy ő leszívj a a macijának, te meg neki. De ha nem megy játékosan, akkor marad az "erőszak".
Szerintem ez nem jelenti azt, hogy a következő betegsége alkalmával nem szívja le magának megint.
A kamillás gőzölés nem javasolt, lázas állapotban semmiképp.
Lehet, hogy "nagy meló", de ha súlyos lesz a helyzet, akkor kórházba is kerülhettek, azt meg had nem mondjam, hogy ott hogy dugják le az ápolónők az orrszondát a gyerek orrán, és úgy szívják le neki...
Sokkal durvább, és egyébként sem kellene idáig eljutni...
Én tuti lefognám...ő ezt nem érti, de az ő érdeke.És ezt nem tudod neki elmagyarázni...inkább most fogd le és szívd ki, minthogy a fül-orr gégésznél kelljen lefogni, aki fel akarja szúrni a fülét, a sok trutyi miatt...
Nem ijesztgetni akarlak, de ha továbbmegy a váladék, begyullad, a fülére is ráhúzódhat...
Előszöris elnézést kérek... És nem kérek lehurrogást. Én sem lehurrogni jöttem, csak röviden a véleményemet fejteném ki, amit egy kérdéssel kezdenék:
Mi lenne ha zsebkendőt adnál a kezébe? Lehet, hogy "komolyabban venné" a dolgot.
Hidd el nekem hogy én is voltam 3 éves, kereken 30 évvel ezelőtt. Az én anyám sem használt ilyen kütyüket, meg az ő anyja sem, meg az ő anyja sem, meg az ő anyja sem.
De azért remélem, hogy a kéziszerszámról beszélsz és nem a porszívósról.
Mégegyszer bocsika, de egyszerűen csak ez jutott eszembe. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!