Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Feljelentenétek a helyemben?...

Feljelentenétek a helyemben? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Bölcsődei baleset történt! 15.30kor hívtak fel hogy valami baj van a kislányommal.

Érte mentem és amikor megláttam teljesen elszörnyedtem. Be volt dagadva az arca és hiányzott az első foga. Vérzett, nyálzott és nem tudta becsukni a száját. Persze nem is tudták megmondani mi történt vele. "Pont nem látták" csak hogy ő odament hozzájuk zokogva hogy fáj a szája, álla, foga... Mind ez 10órakor történt!

Nagyon ideges lettem hogy, akkor mi történt az elmúlt 5és fél órában??? Azt mondták délelőtt nem gondolták hogy komoly a baj, mert nem sírt annyira mint már délután amikor hívtak...

Ráadásul délelőtt ott volt a bölcsőde orvos és neki sem mutatták meg.

Azonnal bevittem a kórházba. Ott úgy vették fel hogy eltört az állkapcsa és meg kell operálni a fogát, mert nem letört hanem teljesen felcsúszott.

Sokan azt mondják hogy jelentsem fel a bölcsődet, mert ez komoly mulasztás. Nem is a baleset miatt, hiszen az egy pillanat megtörténhetett, függetlenül hogy mennyire figyelnek. Hanem hogy egész nap szenvedett szegényke. Miért nem tudtak egyből felhívni???

Ti mit tennétek???

A vezetőség azt mondja hogy ők nem érzik magukat hibásnak... :/

2011. máj. 25. 10:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Naná! ez a minimum. én oviban egyszer kiestem a hintából(nem emlékszek hány évesen). Azóta az az emlékem van hogy az ovónéni varrta össze a fejem. Nemrég(felnött fejjel)kiderült h anyumnak telefonáltak s ő vitt be a heimpálba de jött az ovónéni is velünk..(trabival)

Szegény kislányod... s mindezt a mobiltelefonok korában amikor mindenkinek van telefonja...

2011. jún. 10. 16:18
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ilyenek még mindig megtörténhetnek...

Amikor ovis voltam, leestem a mászókáról, és eltört a kezem. Az óvónők nagy ívben tojtak a fejemre, a dadus a koszos felmosórongyot csavarta a kezemre a délutáni alvásnál. Egész nap pityeregtem a törött, láthatóan bedagadt, lilás-kékes kezemmel... Végül anyukám jött értem a szokott időben, ő rohant velem a kórházba, ahol azonnal begipszeltek. Első dolga volt másik oviba vinni...

És mindennek bizony lassan 20 éve!

Nem hiszem el, hogy ezt és ehhez hasonlókat még ma is megcsinálnak... őrület.

Jobbulást kívánok a pici lánynak, remélem, hamar kiheveri testileg és lelkileg is!

2011. jún. 13. 22:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!