Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a teendőm? Urológia vagy...

Mi a teendőm? Urológia vagy gyereksebèszet?

Figyelt kérdés

3 èves múlt kisfiam. A herèk nincsennek a zacsiba. Ülőhelyzetben lejjebb tudom neki hozni de nem maradnak ott. A kis bigája felett ès mellett puffadtabbnak látom?

A régi gyerekorvosunk annyit mondott 2èvesen hogy nincs a hasüregben a here.

Az új gyerekorvos nem nèzte mèg neki hètfőn viszem vizsgálatra hozzá,remélem megvizsgálja.

ma 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Mi a kérdés?
ma 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
8%

3 év alatt mennyit károsodott vajon a testmelegtől?

Nincs annak a kisfiúnak apja,aki ezt tudná?

Minél hamarabb konzultálj gyereksebésszel. Valószínűleg a csatornában elakadt a két here.

ma 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Én nem nagyon várnék, a kisebbik baj hogy simán terméketlen lehet majd de el is rákosodhat idővel
ma 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha 3 eves koraig nem foglalkoztal vele akkor szerintem sebeszetre es ugyeletre ne vidd el. Konkretan kifognal akadni. En a helyedbe mar a hetfot megvarnam. Nem is ertem.. korababam van, csomo vizsgalata volt de egyszer se maradt el a letszamellenorzes.
ma 20:09
 5/7 A kérdező kommentje:

De igenis foglalkoztam vele. Ès eddig nem volt semmi gond. Mindennap néztem. Pár napja tűnt fel,hogy "eltűntek".

A gyerekorvos azt mondta H 3eves kor után megnézzük megint

ma 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

Urológia.

Egy éves kor alatt is műtünk, de nem ritka, aki 6-7 évesen kerül hozzánk. Két későn műtöttről van infóm baráti körből, egyiknek sem okozott problémát, apák mindketten.

ma 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Figyelj 2 evesen is ez volt a tema akkor nem ertem.
ma 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!