Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Feljelentenétek a helyemben?...

Feljelentenétek a helyemben? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Bölcsődei baleset történt! 15.30kor hívtak fel hogy valami baj van a kislányommal.

Érte mentem és amikor megláttam teljesen elszörnyedtem. Be volt dagadva az arca és hiányzott az első foga. Vérzett, nyálzott és nem tudta becsukni a száját. Persze nem is tudták megmondani mi történt vele. "Pont nem látták" csak hogy ő odament hozzájuk zokogva hogy fáj a szája, álla, foga... Mind ez 10órakor történt!

Nagyon ideges lettem hogy, akkor mi történt az elmúlt 5és fél órában??? Azt mondták délelőtt nem gondolták hogy komoly a baj, mert nem sírt annyira mint már délután amikor hívtak...

Ráadásul délelőtt ott volt a bölcsőde orvos és neki sem mutatták meg.

Azonnal bevittem a kórházba. Ott úgy vették fel hogy eltört az állkapcsa és meg kell operálni a fogát, mert nem letört hanem teljesen felcsúszott.

Sokan azt mondják hogy jelentsem fel a bölcsődet, mert ez komoly mulasztás. Nem is a baleset miatt, hiszen az egy pillanat megtörténhetett, függetlenül hogy mennyire figyelnek. Hanem hogy egész nap szenvedett szegényke. Miért nem tudtak egyből felhívni???

Ti mit tennétek???

A vezetőség azt mondja hogy ők nem érzik magukat hibásnak... :/

2011. máj. 25. 10:27
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Végül is csak a helyszín nem stimmelt, meg amit az utána való viselkedésével kapcsolatban mondtak, de ez bőven elég a bizalom elveszéséhez. Ha az összetört, síró gyerekemet átveszem a kezéből és mielőtt elrohanok vele megkérdezem a körülményeket, hogy mit mondjak az orvosoknak, mit vizsgáljanak. össze-vissza beszél hogy mit is mondjon, nem hogy arra gondoljon segít azzal mi történt...

Azt mondta nem tudja, csak hogy fel lökték.

Oda ment hozzájuk egyből a lányom, de nem engedte hogy megnézzék a száját. A délelőtt folyamán nem tűnt fel nekik hogy komoly baja van. Méregették a lázát, mert nagyon hüppögött... délben nem evett és amikor elaludt nem sokra rá fel is ébredt. Uzsonna óta már nagyon sír.

Amikor oda értem egyből láttam hogy nincs ott a foga be van dagadva a szája, arca...nem tudja becsukni a száját és a nyálát sem nyeli le.

Ezt ők hogy nem vették észre 10óta és miért csak fél4kor hívnak???

Pedig a lányom jó evő és nagyon eleven. Nem hiszem hogy ezek után így viselkedett és nem tűnt fel senkinek.

Miután felhívtak a kórházban a bölcsiből, az mondták hogy elesett-ellökték a csúszdáknál a gumilapokon. Szerintem az nem üthetett ekkorát.

A lányom elmondta hogy a homokozóban lökte neki a kisfiú a végének. A fa ülőkésrésznek.

Nem értem ha nem látták akkor miért találnak ki valami mást. Maradtak volna az előző verziónál hogy nem látták.

Mikor felhívnak a kórházban, nem azt kellene egyből hangsúlyozni hogy ők nem érzik hibásnak magukat. Egy kis együtt érzés? Holott nem is toltam le őket, csak szerettem volna megtudni hogyan történt...

2011. máj. 25. 13:52
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Csodalom, hogy ilyen higgadt, es racionalis tudtal veluk lenni.

Az igaz, hogy elofordulhat baleset, de ilyen komoly serulesnel azonnal orvost kellet volna hivniuk, es ertesiteni teged. Felhaborito!!!! Igenis, jelentsd fel oket. Tudom, ez nem segit a lanyodon, de kapjanak egy kicsit eszbe! Nekik ez a munkajuk, hogy felugyelnek a picikre!

2011. máj. 25. 14:03
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez szörnyű...

Ahogy írták, balesetek sajnos megtörténnek, még ha a gyerek mellett áll valaki, akkor is előfordulhat. De ez súlyos mulasztás, ami itt történt.

Kérdés, hogy a bölcsöde vezetője mikor szerzett tudomást az esetről.

Mert ha ő is korábban tudott a történtekről, mint te és semmit nem reagált, akkor őt (is) felelősségre kell vonni.

Óvodában dolgozom, (nem óvónő vagyok), de tudom, nálunk volt hasonló baleset és akkor készült a jegyzőkönyv pontos leírással, időpontokkal. És persze szülőt azonnal értesítették, de már közben vitték is a gyereket orvoshoz.

Nekem egyértelmű, hogy másik bölcsit keresnék.

2011. máj. 25. 15:00
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

jaj szegény kicsi angyalka

borzasztóan sajnálom egyem meg..

2011. máj. 25. 18:14
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
még írhatsz a fókusznak vagy valami tv műsornak, híradónak. legalább kapna a bölcsi egy jó kis negatív reklámot.
2011. máj. 26. 14:45
 26/32 A kérdező kommentje:
Ez 8napon túl gyógyulónak számíthat?
2011. máj. 26. 22:56
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
NÁlunk a kéztörés annak számított.
2011. máj. 27. 07:45
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy van a kislányod? Elmaradtak már az éjszakai ébredések?

A XVIII. kerületi anyuka vagyok

2011. máj. 31. 21:12
 29/32 A kérdező kommentje:

Már sokkal jobban van, de még egyenlőre nem sikerült az éjszakát átaludni. A bölcsődébe valószínűleg nem viszem már vissza.

Panaszt teszek! Feljelentést egyenlőre nem indítok, mert elég macerásnak tűnik.

2011. máj. 31. 21:27
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Remélem nem vitted vissza oda a gyermekedet, és tettél is valamit ellenük.

És ugye jól van a kicsi?

2011. jún. 10. 15:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!