Csak engem akaszt ez ki?
A lányom 4 éves,ovis.Tegnap elhúzódott egy tárgyalás,ezért nem ebéd előtt mentem érte,hanem délután 4 körül.Annyira sajnáltam szegényt,de senki nem tudott érte menni,én meg azt hittem,hogy ott lesz egyedül az oviban.De tévedtem,mert még volt kb. 8-10 gyerek.Mikor kérdeztem az óvónénit,hogy ők mindig ilyen későn mennek-e el,akkor mondta,hogy igen,de úgy,hogy őket már fél 7-kor odaviszi a busz és 5-kor mennek haza,pedig az anyukájuk otthon van a kistesóval.Én csak néztem,mert mi a lányunkat 9 körül visszük.
Nem értem,ha úgy is otthon vannak,akkor miért kell beadni a nagyobbat az oviba?
Nem akarok mások dolgába beleszólni,csak ez nem tiszta...
Köszönöm!
Én egy kis faluban lakom, itt nincs óvoda. Itt is busszal mennek az ovisok is, reggel korán és késődélután jönnek haza. Mi hozzuk - visszük a fiamat kocsival, pont ezért mert nem szeretném (főleg télen), hogy sötétbe menjen - sötétbe jöjjön. De sok családnál nincs otthon az autó (mert pl. az apa jár vele dolgozni), így nekik nem sok választásuk van, marad a busz. De ismerek olyat is, aki anyagi megfontolásból inkább a buszra teszi fel a gyereket, mert az 6év alatti gyereknek ingyenes.
Én meg féltem a 4 éves fiamat, hogy felügyelet nélküli diákbuszra tegyem fel, ahol 13-14 éves lökött tinédzserek is vannak és eszetlenkednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!