Csak engem akaszt ki, hogy a 13 éves barátnőm elvesztette a szüzességét?
Figyelt kérdés
Nagyon megdöbbentem amikor ma elmondta, hogy lefeküdt egy 32 éves férfival.Ráadásul még nem is védekeztek csak megszakítással (de az gyakorlatilag meg nem számít védekezésnek).Ez olyan durva, jó elég fejlett lány meg eléggé kihívó, de akkor is 13 évesen?Ez még nagyon korai szerintem.Egy évvel vagyok nála idősebb, sose volt komoly barátom, eddig csak annyi volt hogy csókolóztunk meg ölelgetett egy srác picit.Ráadásul most már nincs is együtt azzal a férfival, hanem egy másikra "hajt".Tényleg ennyire eldurvult a világ, hogy 13 évesen összefekszenek a tinik mindenkivel?2010. júl. 31. 21:12
1/40 anonim válasza:
Nekem is a volt legjobb barátnőm 13évesen lefeküdt egy idegen fiúval,akivel ráadásul nem is járt,csak épp ismerősök voltak.Nekem amikor elmondta nagyot csalódtam benne,hogy ilyenekre képes.Azóta nem is vagyunk jóban.
2/40 anonim válasza:
Elég szomorú!!Én 16 voltam,de azt is megbántam!!
3/40 anonim válasza:
Előző vagyok azt,hogy idegen fiú azt úgy értettem,hogy nekem idegen én nem ismertem a barátnőm meg csak rövid ideje ismerte.
4/40 anonim válasza:
13 éves lány és 32 éves férfi? Szerintem ez bőven kimeríti a bűncselekmény fogalmát...
5/40 A kérdező kommentje:
Én is nagyon meglepődtem, mert szoktunk ezzel viccelődni de sose gondoljuk(ill én nem gondoltam) komolyan.Erre ő meg most lefeküdt ezzel a férfival, akivel már nincs is együtt.Sokkoló az ilyen.De még azon buktam ki, hogy nem is védekeztek.Azt talán még megértettem volna ha lefekszenek( nem toleráltam volna de könnyebb lett volna feldolgozni) de hogy nem védekeznek?Ha már szexel akkor lenne annyi esze, hogy legalább óvszert használ.Ha meg nincs nála óvszer, akkor meg ne szexeljenek.Most meg büszkélkedik, hogy ő hűű de nagy lány már.Szerintem meg szégyen, hogy ilyen könnyen odaadta magát!
2010. júl. 31. 21:21
6/40 anonim válasza:
Pedofil a hapsi? 14 év alatt büntetendő, még ha a kis ribi beleegyezett, akkor is.
7/40 anonim válasza:
Ostoba liba. Valószínű, hogy amikor te továbbtanulsz, és éled a gondtalan fiatal éveidet, ő már pelenkát cserél, és siratja a szó szerint elb.szott életét. Szomorú, hogy még büszke is rá, hogy ilyen könnyedén odaadta magát. Máskor is ez lesz, sajnos és lesz belőle 18 éves korára egy kiégett kis ribi, akit senki nem vesz komolyan.
8/40 anonim válasza:
Na én azt az embernek levágnám a tövestül a micsodáját..
9/40 anonim válasza:
szólj a szüleinek, és jelentsék fel, ez nem vicc, hanem nemi erőszaknak számít, még ha a kis hülye agyatlan bele is egyezett...remélem, terhes is a libája, mert akkor bizonyíték is van
10/40 anonim válasza:
Ez számomra durva! A, hogy a kislány 13 éves, bőven kimeríti a liliomtiprás fogalmát, ami ugye bűncselekmény, x év jár érte, börtönben.... A barátnőd meg sajnos egy nagyon-nagyon buta kislány! Ugyan mit gondolt, mit akar tőle az a 32 éves pasi, aki az apja is lehetne... Az, meg hogy ennyire felelőtlen volt, agyrém!!!!! Csak nehogy terhes maradjon ez után a szép kis "románc" után... Mert akkor a pasit csak fel kell adnia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!