Mennyire gyakori, ha miután valaki elvesztette (ilyen 20-25 éves korban) a szüzességét az utána azért szakít a párjával (akivel ugye elvesztette) mert még nem élte ki magát, és kiszeretné mással is próbálni?
Én még szűz vagyok de ha lenne gy barátnőm akivel olyan komolyra fordulna a kapcsolat hogy házasság lenne belőle akkor nem bánnám. Nekem nem az az élet hogy állandóan pörgök, bulizok, szórom a pénzt, hanem hogy dolgozok(ha végeztem a sulival), teszek félre hogy nekem és a családomnak(ha lesz) jobb élete legyen.
Van olyan haverom aki velem egyidős de állandóan bulizik, képes elmenni 100km-t egy buliért, nem az első barátnője a mostani. Nem mondom hogy ettől rossz ember lenne, de ő rengeteg pénzt kap a szüleitől, nagyszüleitől, még se tud semmit se felmutatni. Én legalább elvégeztem egy középsulit, jövőre végzek a következővel és ha felvesznek akkor lesz egy harmadik is.:)
Ezen kívül letettem a jogsim (B kat.) és vettem magamnak egy motort.
Nekem ez fontosabb mint a szórakozás.
jajjjj ez a kérdés olyan, mintha a barátom tette volna fel, mert szerintem titokban ő is ettől fél...
20L
Én átéltem már ezt - mármint a kísértést -, kétszer az elmúlt három és fél évben. 19 voltam, mikor először feküdtem le a barátommal, akivel még azóta is együtt vagyok. Felmerült párszor, hogy felkeltette a kíváncsiságomat egy másik srác, akivel éppen sokat beszélgettünk, meg jól elvoltunk. Eddig sikerült legyőznöm a kísértést, de én is félek, hogy majd esetleg akkor jön ez ki rajtam igazán, mikor gyerekeim meg családom lesz. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy a mostani párommal le tudnám élni az életem, ezért is vagyok még mindig vele.
22L
Na és hány pasival "kell" (!) szexelnie ahhoz egy nőnek, hogy kellőképpen kiélt legyen? Ha egy pasival már szexelt előtte, az már kiéltség? Vagy kell minimum három, négy, öt?
Hány pasit szedjek fel gyorsan, hogy kellőképp kiélt legyek, és ne hagyjanak el emiatt? Mert akkor bizony bele kell húznom! :D (Most vagyok 26, még szűz vagyok.)
No comment. Komolyan, amelyik férfinak emiatt nem kellek, hát az mehet a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!