Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm elvesztette a...

A barátnőm elvesztette a szüzességét (13L) hogy segítsek neki, mit mondjak?

Figyelt kérdés
csak nekem mondta el,hogy lefeküdt egy fiúval.egyébként normális családból való..minden rendbe csak cigizik iszik meg már ..nem szűz---én még soha nem dohányoztam,nem ittam,és szűz vagyok..normális a barátnőm?mit tegyek?
2011. jún. 16. 00:02
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
66%

Tinédzser, ilyenkor még nagyon tág a határ, hogy normális-e.

Ő hogy élte meg? Szégyelli, büszke rá, össze van zavarodva? Miben kellene pontosan segítened?

2011. jún. 16. 00:05
 2/46 A kérdező kommentje:
nagyon buta ilyen dolgokba,a srácnak csak erre kellet...:/ nem lenne jobb ha elmodnanám valaki felnőttnek?aztán ha terhes..rá gondol sírni tudna,de annyira nincs meghatódva..
2011. jún. 16. 00:09
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam ilyet tanácsolni, de ilyenkor lehet nem ártana a szüleivel beszélni. Egy barátnőm ennyi idősen hasonló dolgokat csinált, mindenki fedezte, majd 21 évesen nagy nehezen leérettségizett, akkorra elvonón is volt már. Pedig egy kifejezetten értelmes, jó családból való lány volt. Nemrég mondta, hogy a facé' nem szólt senki a szüleinek, nem tartana itt, ha akkor rendbe teszik.
2011. jún. 16. 00:12
 4/46 anonim ***** válasza:
89%

szegény lány, hányéves pasival volt? elég beteg állat az ilyen pasi aki egy kisgyereket kihasznál.

ha 18 elmúlt akkor meg jogilag is pedofília nem csak ténylegesen. sztem szólj a szüleinek, mert lehet, hogy bűncselekmény történt

2011. jún. 16. 00:14
 5/46 anonim ***** válasza:
86%

Ha a szülei normálisak, akkor legrosszabb esetben némi kiabálás lehet csak. Érdemes lenne a szülőkkel hatszemközt leülni és megbeszélni, hogy ne támadják le, csak nagyon figyeljenek rá oda, mert baj lehet.

A szüzesség elvesztése önmagában nem a legnagyobb baj, de nekem az jött le, hogy nagyon befolyásolható. Ki tudja, hogy a "haverok miatt" legközelebb milyen baromságba viszik bele...ha keményebb drogra is rá tudják így venni, akkor 15 évesen már heroinista is lehet.

Ez most a legpesszimistább kimenetel, de szerintem ne hagyd, hogy az élet írja a forgatókönyvet, jobb a békesség.

2011. jún. 16. 00:15
 6/46 anonim ***** válasza:
87%
Én is beszélnék a helyedben a szüleivel,mert később komolyabb következményei is lehetnek. Azért terhes reméljük nem lett, kérdezd meg tőle hogy egyáltalán védekeztek-e. Mivel a barátnője vagy szerintem próbálj meg vele beszélni a dolgairól,hogy ha így folytatja tönkreteszi az életét és egy 13 éves kilánynak nem így kell viselkednie. Ha továbbra is folytatja mindenképp szólj a szüleinek.
2011. jún. 16. 00:15
 7/46 anonim ***** válasza:
76%

milyenek a szülei? ha bántalmazóak akkor az árthat is, de akor meg valami megbízható tanárral beszélj.

nagyon befolyásolható az életébe is kerülhet ez.

a szüzesség elvesztése nem olyan nagy ügy csak szeretik felfújni, mondjuk nem gyermekfejjel kéne ez egy nagyon komoly jel, hogy valami nem stimmel, de főleg avval aki egy kisgyereket ilyesmire rávesz.beteg, személyiségzavaros szemét.

2011. jún. 16. 00:18
 8/46 anonim ***** válasza:
16%
"aki hülye, halljon meg" mondás érvényes itt.
2011. jún. 16. 00:19
 9/46 anonim ***** válasza:
82%

"aki hülye, halljon meg" mondás érvényes itt.

így van, és itt az a hülye aki egy kisgyereket manipulálva kihasznál, nem is kár az ilyenekért! hulljon a férgesse!

2011. jún. 16. 00:21
 10/46 A kérdező kommentje:
17 éves a srác..én már ezerszer szóltam neki,de már a ciginél..hogy szerintem ez nem menő..és nem is jó..annyiszor elmondom,de nem fogja fel,megígéri hogy oké oké,nem fog többet,és ugyanúgy..=(
2011. jún. 16. 00:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!