A barátnőm elvesztette a szüzességét (13L) hogy
segítsek neki, mit mondjak?
Figyelt kérdés
csak nekem mondta el,hogy lefeküdt egy fiúval.egyébként normális családból való..minden rendbe csak cigizik iszik meg már ..nem szűz---én még soha nem dohányoztam,nem ittam,és szűz vagyok..normális a barátnőm?mit tegyek?
szólj a szüleidnek, bár esélyes, hogy nem érnek semmit, hisz szegény kislány ilyeneket csinál, a lány szüleinek kéne a fiú szüleivel elbeszélgetni, bár azok is elég primitív prolik lehetnek, ha ilyen selejtes fiút neveltek fel.
2011. jún. 16. 00:24
12/46 anonim válasza:
nem a te szüleidnek, bár az is jó ötlet, ha felelősségteljes szüleid vannak,
2011. jún. 16. 00:27
13/46 anonim válasza:
Ilyen a mai fiatalság! Gondolkodni kell előtte. Védekeztek egyáltalán?
2011. jún. 16. 00:29
14/46 anonim válasza:
Hívd fel a nanét, az pont gyerekeknek meg nőknek van ő meg a kettő egyben.
2011. jún. 16. 00:29
15/46 anonim válasza:
Már fiatal korában megtapasztalta a szexet. Ezután csak azon fog járni az esze, nem a tanuláson. Szépen elrontsa az életét. És hadd ne mondjam, hol köt ki, mi lesz belőle.
2011. jún. 16. 00:31
16/46 anonim válasza:
Itt csak a hülye nem veszi észre, hogy a 17 éves srác a gáz, a 13 éves még egy sodorható kisgyerek, akinek elkezdtek dübörögni a hormonjai emiatt könnyen mnipulálható.
2011. jún. 16. 00:31
17/46 anonim válasza:
Talán a legjobb, ha megbeszéled vele, hogy együtt beszéljetek azzal a felnőtt emberrel, akiben ő leginkább megbízik. Ez lehet, hogy szülő vagy valami egyéb rokon, de lehet más is. Lényeg, hogy jusson egy olyan ember tudomására a dolog, aki a barátnődre hatással van, képes normálisan kezelni a helyzetet, jó irányba fogja terelni, és közben a ti barátságotok sem megy rá.
2011. jún. 16. 00:32
18/46 A kérdező kommentje:
mondtam már neki hogy valakinek szóljon,vagy szóljunk,akiben megbízik,azt mondta akkor megöli magát,mert ez a titka lesz,senkinek nem merte elmondani csak nekem,és hogy örök titok lesz..
2011. jún. 16. 00:36
19/46 anonim válasza:
légy óvatos, mert árthatsz is azzal ha egyrészt elmondod a titkát, másrészt ha emiatt már benned se bízhat, harmadrészt ha a rendes szülők felfogása olyan hogy ezért még meg is verik, vagy egyéb módon bántják...
én azt javasolnám beszélj egy jó megbízható pszichológussal az esetről (persze név nélkül említsd a barátnőd mert az orvosi titok sztem ilyenre nem terjed ki)
ő biztos tud neked tanácsot adni...sőt barátnődet is megkérheted hogy kísérjen el, így ő is tud majd beszélgetni valaki hozzáértővel, ha a szüleiben nem is bízik anyira hogy ezt elmondja
2011. jún. 16. 00:50
20/46 anonim válasza:
Azért gondolom a kiscsajt sem kellett sokáig noszogatni,hogy lefeküdjön a barátjával..Szóval nemcsak a srác a hibás,hanem a lány is..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!