Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm elvesztette a...

A barátnőm elvesztette a szüzességét (13L) hogy segítsek neki, mit mondjak?

Figyelt kérdés
csak nekem mondta el,hogy lefeküdt egy fiúval.egyébként normális családból való..minden rendbe csak cigizik iszik meg már ..nem szűz---én még soha nem dohányoztam,nem ittam,és szűz vagyok..normális a barátnőm?mit tegyek?
2011. jún. 16. 00:02
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
85%
Csak majd ha nő a pocakja, már nem lesz örök titok!
2011. jún. 16. 00:53
 22/46 anonim ***** válasza:
75%

72 órás tabletta menjen el a háziorvoshoz és kérjen egyet a doki nem mondja el a szüleinek orvosi titok.

Mihamarabb menjen el kisérd el a barátnödet a dokihoz.

2011. jún. 16. 00:58
 23/46 anonim válasza:
100%

14 év alatt, köteles jelenteni a doki!

Ez olyan mint a lőtt seb!

2011. jún. 16. 01:01
 24/46 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, 17 évestől büncselekménynek számít-e, bár erősen pedofil beütés.

Ha valakit manipulálnak azt azért szokták noszogatni, a hormonok meg nagyon erősek a tinédzserekben, nehéz megállni, főleg ha lelkileg nincs rendben és kötődni akar valakihez a pasi meg olyan beteges, hogy azt hazudta amit a lány hallani akart.

13 éves még kisgyerek, a törvény előtt is gyerek a fejében is gyerek, akármekkora mellei is vannak.

2011. jún. 16. 01:16
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
Biztos terhes lett. Akkor abba kell mindenképpen hagynia az iskolát. És a gyerekre koncentrálnia. Elszúrta az életét.
2011. jún. 16. 02:55
 26/46 anonim válasza:

Azért az kicsit furcsa nekem, hogy ez a "normális családból" származó 13 éves, iszik, meg dohányzik. Hol? Miből? Ki ad neki erre pénzt? Ki engedi olyan helyre, ahol egy 13 évest ( tudom, smink, öltözködés megtévesztő lehet, de erre találták fel a személyit) kiszolgálnak itallal, meg cigarettával?

Lehet, hogy ha a kérdező elmondaná a szülőknek a "kislányuk" viselt dolgait, akkor közölnék vele, hogy foglalkozzon a saját dolgával. A barátnője meg szóba sem állna vele többet. Bár azt hiszem, ez lenne a legkisebb veszteség az ügyben...

2011. jún. 16. 03:01
 27/46 anonim ***** válasza:
jézus :s
2011. jún. 16. 03:38
 28/46 anonim ***** válasza:
démon audioreis
2011. jún. 16. 04:12
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm is 13 évesen vesztette el, onnantól meg csak lefelé volt neki. Semmi más nem érdekelte csak a pasik, a szex, az ital a cigi. pedig még gyerek volt! 18 éves koráig 2 gyereket szült, azóta nem hallottam róla, mert elvált és elköltözött.
2011. jún. 16. 06:52
 30/46 anonim válasza:

Hát ez kva jó kérdés :D "egyébként normális családból való..minden rendbe csak cigizik iszik meg már ..nem szűz"

Ezen szakadtam...csak cigizk, iszik, és nem szűz 13évesen de am minden rendbe :D

2011. jún. 16. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!