A barátnőm elvesztette a szüzességét (13L) hogy segítsek neki, mit mondjak?
72 órás tabletta menjen el a háziorvoshoz és kérjen egyet a doki nem mondja el a szüleinek orvosi titok.
Mihamarabb menjen el kisérd el a barátnödet a dokihoz.
14 év alatt, köteles jelenteni a doki!
Ez olyan mint a lőtt seb!
Nem tudom, 17 évestől büncselekménynek számít-e, bár erősen pedofil beütés.
Ha valakit manipulálnak azt azért szokták noszogatni, a hormonok meg nagyon erősek a tinédzserekben, nehéz megállni, főleg ha lelkileg nincs rendben és kötődni akar valakihez a pasi meg olyan beteges, hogy azt hazudta amit a lány hallani akart.
13 éves még kisgyerek, a törvény előtt is gyerek a fejében is gyerek, akármekkora mellei is vannak.
Azért az kicsit furcsa nekem, hogy ez a "normális családból" származó 13 éves, iszik, meg dohányzik. Hol? Miből? Ki ad neki erre pénzt? Ki engedi olyan helyre, ahol egy 13 évest ( tudom, smink, öltözködés megtévesztő lehet, de erre találták fel a személyit) kiszolgálnak itallal, meg cigarettával?
Lehet, hogy ha a kérdező elmondaná a szülőknek a "kislányuk" viselt dolgait, akkor közölnék vele, hogy foglalkozzon a saját dolgával. A barátnője meg szóba sem állna vele többet. Bár azt hiszem, ez lenne a legkisebb veszteség az ügyben...
Hát ez kva jó kérdés :D "egyébként normális családból való..minden rendbe csak cigizik iszik meg már ..nem szűz"
Ezen szakadtam...csak cigizk, iszik, és nem szűz 13évesen de am minden rendbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!