A barátnőm elvesztette a szüzességét (13L) hogy segítsek neki, mit mondjak?
A mai 13 évesek "szótárában" az, hogy valaki iszik, és cigizik, a legritkább esetben jelenti azt, hogy heti egy szál cigit, és nagy ritkán egy korty sört fogyaszt.:-DDD
Nagyon rendes a kérdezőtől, hogy ennyire aggódik a barátnője miatt. De feltehetően egyidősek. Ha a barátnőnek a szűzességéért "cserében" sikerült egy gyereket, netán valami fertőzést összeszednie, azt ketten együtt, sem fogják tudni megoldani szülői segítség nélkül.
Ráadásul kicsit mókás is lenne, ha a kérdező odaállítana a barátnő szüleihez, és előadná nekik, hogy "asszony lett a lányból". Ez nem egy 13 éves gyerek dolga.
Kérdező, szerintem a saját szüleidnek mondd el mi a szitu, és azt, hogy aggódsz a barátnőd miatt. Ha ők úgy látják jónak, hogy beleavatkozzanak a dologba, megtalálják majd a módját, hogy beszéljenek a lány szüleivel.
azt mondta védekeztek,nem heti egy szál cigi,hanem több ..egy nap egy szerintem minimum,inni meg néha úgy szokott hogy hányt már tőle..annyira berúgott..
nem ugy értettem hogy minden rendben ezeken kívűl.hanem hogy nem cigány meg nem valami csóró..nem úgy néz ki..de belül...nagyon buta..ennek ellenére szeretem,csak hát...
Nem eléjük áll, hogy asszony lett a lányból, hanem segítséget kér.
És ugyanaz a kisgyerek maradt, attól még, hogy szexuálisan kihasználták.
Nem bizti, hogy a szüleinek kéne szólni. HA esetleg találtok egy felnőttet, akiben megbíztok, akkor vele beszéjlétek meg először. Ha nincs felnőtt, akkor beszéjl előbb te a fejével, csak aztán a szülők. Kitudja, milyen szülei vannak. Istenesen megszidják, megverik, aztán megöli magát. (csak egy feltevés)Na ezt nem szeretnéd gonolom, úgyhogy még várj a szülők felkeresésével. Én is 13 évesen vesztettem el, éretlen és tudatlan csitri voltam, egy 18 éves fiú kihasznált. Én szerencsére meg tudtam beszélni mással, nem kellett a szülőkhöz menni, emellett nem ittam, cigitem stb. NAgyon megbántam, utáltam magam sokáig emiatt, úgyhogy átérzem a helyzetét. De ha a szüleim megtudták volna, nem tettem volna a zsebbe, amit kaptam volna.
Lényeg: Beszélj vele, engem is a barátnőim húztak ki a bajból, már már depressziós voltam:(
Utólag már sem az Ő, sem az én esetemben nincs mit tenni sajnos. De legalább mérje fel a helyzet súlyosságát, tanuljon belőle(erre hívd fel a figyelmét)
Sok sikert!
26N
lotyó majd olyan 18 évesen lesz, most még egy bántalmazott gyermek csak.
lotyó ebben a dologban az a 17 éves pasi akivel szexelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!