Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak engem akaszt ki, hogy a...

Csak engem akaszt ki, hogy a 13 éves barátnőm elvesztette a szüzességét?

Figyelt kérdés
Nagyon megdöbbentem amikor ma elmondta, hogy lefeküdt egy 32 éves férfival.Ráadásul még nem is védekeztek csak megszakítással (de az gyakorlatilag meg nem számít védekezésnek).Ez olyan durva, jó elég fejlett lány meg eléggé kihívó, de akkor is 13 évesen?Ez még nagyon korai szerintem.Egy évvel vagyok nála idősebb, sose volt komoly barátom, eddig csak annyi volt hogy csókolóztunk meg ölelgetett egy srác picit.Ráadásul most már nincs is együtt azzal a férfival, hanem egy másikra "hajt".Tényleg ennyire eldurvult a világ, hogy 13 évesen összefekszenek a tinik mindenkivel?
2010. júl. 31. 21:12
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Én is attól félek ha többször lesz ilyen felelőtlen teherbe esik és elrontja az életét.Azt már látom rajta, hogy nem tudom megváltoztatni már próbáltam vele beszélni meg se akar hallgatni de én féltem.A szülei nem nagyon figyelnek rá, illetve figyelnek, de nagyon ügyesen ki tudja őket játszani.Mindig azt mondja, hogy barátnőinkhez megy vagy boltba, közben pedig fiúkkal találkozgat.Azt hiszem, hogy 18 éves korára kiéli magát és utána már senkinek se lesz érdekes, mert mindenki tudni fogja róla hogy milyen felszínes valójában.
2010. júl. 31. 21:38
 12/40 anonim ***** válasza:
57%
Értem én, hogy este alszik a moderátor, de nem tudni, hogy ez most tényleg igaz-e vagy nem :-O Ez NAGYON durva lenne...
2010. júl. 31. 22:17
 13/40 anonim ***** válasza:
91%
én sajna el tudom képzelni, hogy igaz, én 14 éves voltam, mikor elvesztettem a szüzességemet egy 28 éves férfival - de mentségemre legyen mondva, hogy én fülig szerelmes voltam és együtt voltunk még 4 évig utána..
2010. júl. 31. 23:45
 14/40 anonim válasza:
88%
A lány csak egy buta kislány aki menőnek érzi magát azért mert idősebb hapsival van... de a férfi... szánalmas! amikor 15 voltam teccett nekem egy 24 éves srác. jártunk pár napot, de dobott mielőtt lefektetett volna (pedig megtehette volna, nem vagyok rá büszke de ez van). akkor rosszul esett, most viszont azt gondolom ez a helyes magatartás a férfi részéről. nem az hogy ágybadugja, mert "nimár milyen kis hülye, hagyja magát."
2010. aug. 1. 04:14
 15/40 A kérdező kommentje:
Komolyan ez nem kamukérdés!Szerinted ha nem történ volna meg akkor feltettem volna a kérdést?Akkor még nem is gondoltam hogy ilyenek történnek, azt hittem hogy nagyon ritka az ilyen eset és csak a szülők ijesztgeti egymást ezzel, hogy a lányok már ilyen fiatalon szexelnek.
2010. aug. 1. 08:40
 16/40 anonim ***** válasza:
82%

Azon sajnos már nem annyira lepődök meg,hogy egy 133 éves lány szexel...na de 32 éves férfival?!

Ez bűncselekmény...Nagyon durva.

Hogy lehet egy 32 éves felnőtt férfi ennyire felelőtlen?Legszívesebben fognám a szerszámát és tőből levágnám.Aztán leshetne.

Azért a barátnőd sem semmi,hogy belement ilyenbe:(

Szomorú,de sajnos az az igazság,hogy kezdenek elk*rvulni a fiatalok.

15/L

2010. aug. 1. 11:09
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
én is 13 évesen vesztettem el. utolag vissza gondolva hiba volt és rohadt nagy hülye voltam. Megértem h kiakaszt.
2010. aug. 1. 11:33
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Engem is kiakasztana, sokkolna a hir, hova tud meg fajulni a vilag. Egy 32 eves ferfival egy 13 eves lany, ez durva. En is nagyon csalodnek a baratnomben, nem is tudom utana, hogy kezelnem, talan mar nem tudnek ugy a szemebe nezni mint regen es a legjobb baratnom sem lehetne, nem tudnek vele ugy megosztani mindent. Probalj meg beszelni vele errol, es mond meg neki, hogy csalodtal benne:)Sok sikert!

15/L

2010. aug. 1. 12:31
 19/40 anonim válasza:
33%
én mondanám neki hogy a soha visszont látásra és jó AIDSakát!
2010. aug. 1. 13:59
 20/40 anonim válasza:
100%
az nem lehet hogy a barátnőd csak menőzni akar, és nem is igaz az egész? tini csajok szoktak így "füllenteni". nameg inkább ezzel vág fel, minthogy elmondaná a barátnőinek, hogy a pasi lepattintotta mert kis csitrinek találja... ez még a jobbik eset lenne.
2010. aug. 1. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!