Csak engem akaszt ki, hogy a 13 éves barátnőm elvesztette a szüzességét?
pff...szégyen a csaj.
az én "bátor" barátnőm is "csak" orálisan elégített ki egy fiút[2éve ismerték és szerették egymást] 13 évesen.
sajnos én ezen már nem lepődöm meg pedig csak 13 vagyok.
én is le lettem cikizve mert még nem sz.ptam.-.-"
de sokkkollak azzal,hogy egyik osztálytársam 12 évesen vesztette el egy bokorban.
Én is nehezen dolgoztam fel az egészet,de ma már viccelődünk is rajta.
Sajnos ez a divat,nem tudunk mit tenni.Talán annyit,hogy te nem csinálsz ilyeneket.talán akkor észreveszik magukat és leállnak ezzel.amugy ez a megszakításos módszer szerintem nem is módszer.aztán majd 2-3 hét múlva megy hozzád sírva,hogy terhes és mit csináljon.-.-"gondolkozott volna akkor.
13/L
14:12! Akár beleegyezett, akár nem, a magyar törvények szerint bűncselekményt követett el a férfi.
Ajánlom figyelmedbe: [link]
Nem szeretem, amikor ilyen lejjegű kérdéshez tizenévesek írnak ide, semmi keresni valójuk itt...
Biztos, hogy megtette? HARMINC KÉTÉVES??????? 32????? 32???????
FELJELENTENÉM!!!!!!!!!!%!!!!! KISKORÚ A LÁNYOD EMBERRRRRR!!!!!!
De most komolyan!!! Nem hiszem el!!!!
És most komolyan el kéne beszélgetned a lányoddal!!!!!!
Te meg szülő létedre oda kellene figyelned!!!!
Nem szeretem, amikor ilyen lejjegű kérdéshez tizenévesek írnak ide, semmi keresni valójuk itt...
Biztos, hogy megtette? HARMINC KÉTÉVES??????? 32????? 32???????
FELJELENTENÉM!!!!!!!!!!%!!!!! KISKORÚ A LÁNYOD EMBERRRRRR!!!!!!
De most komolyan!!! Nem hiszem el!!!!
És most komolyan el kéne beszélgetned a lányoddal!!!!!!
Te meg szülő létedre oda kellene figyelned!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!