Csak engem akaszt ki, hogy a 13 éves barátnőm elvesztette
a szüzességét?
Figyelt kérdés
Nagyon megdöbbentem amikor ma elmondta, hogy lefeküdt egy 32 éves férfival.Ráadásul még nem is védekeztek csak megszakítással (de az gyakorlatilag meg nem számít védekezésnek).Ez olyan durva, jó elég fejlett lány meg eléggé kihívó, de akkor is 13 évesen?Ez még nagyon korai szerintem.Egy évvel vagyok nála idősebb, sose volt komoly barátom, eddig csak annyi volt hogy csókolóztunk meg ölelgetett egy srác picit.Ráadásul most már nincs is együtt azzal a férfival, hanem egy másikra "hajt".Tényleg ennyire eldurvult a világ, hogy 13 évesen összefekszenek a tinik mindenkivel?
Én 13 vagyok mégcsak nem is voltam testi-közelségbe egyetlen egy idegenebb fiúval sem. Ez nagyon durva. És gondolom a lány is akarta nem csak a FÉRFI. Ha úgyvesszük még az apja is lehetne. Jójó nekem is az idősebb pasik tetszenek, de nem ennyire. Szíve-joga volt. A helyébe nem lennék büszke rá.
2010. aug. 1. 14:12
22/40 anonim válasza:
pff...szégyen a csaj.
az én "bátor" barátnőm is "csak" orálisan elégített ki egy fiút[2éve ismerték és szerették egymást] 13 évesen.
sajnos én ezen már nem lepődöm meg pedig csak 13 vagyok.
én is le lettem cikizve mert még nem sz.ptam.-.-"
de sokkkollak azzal,hogy egyik osztálytársam 12 évesen vesztette el egy bokorban.
Én is nehezen dolgoztam fel az egészet,de ma már viccelődünk is rajta.
Sajnos ez a divat,nem tudunk mit tenni.Talán annyit,hogy te nem csinálsz ilyeneket.talán akkor észreveszik magukat és leállnak ezzel.amugy ez a megszakításos módszer szerintem nem is módszer.aztán majd 2-3 hét múlva megy hozzád sírva,hogy terhes és mit csináljon.-.-"gondolkozott volna akkor.
13/L
2010. aug. 1. 17:01
23/40 anonim válasza:
14:12! Akár beleegyezett, akár nem, a magyar törvények szerint bűncselekményt követett el a férfi.
Nem szeretem, amikor ilyen lejjegű kérdéshez tizenévesek írnak ide, semmi keresni valójuk itt...
Biztos, hogy megtette? HARMINC KÉTÉVES??????? 32????? 32???????
FELJELENTENÉM!!!!!!!!!!%!!!!! KISKORÚ A LÁNYOD EMBERRRRRR!!!!!!
De most komolyan!!! Nem hiszem el!!!!
És most komolyan el kéne beszélgetned a lányoddal!!!!!!
Te meg szülő létedre oda kellene figyelned!!!!
2010. aug. 1. 23:23
25/40 anonim válasza:
Utolsó: a kérdező nem a lány szülője,hanem a barátnője!És nem értem miért ne irhatnának ide tizenévesek?
2010. aug. 1. 23:26
26/40 anonim válasza:
Nem szeretem, amikor ilyen lejjegű kérdéshez tizenévesek írnak ide, semmi keresni valójuk itt...
Biztos, hogy megtette? HARMINC KÉTÉVES??????? 32????? 32???????
FELJELENTENÉM!!!!!!!!!!%!!!!! KISKORÚ A LÁNYOD EMBERRRRRR!!!!!!
De most komolyan!!! Nem hiszem el!!!!
És most komolyan el kéne beszélgetned a lányoddal!!!!!!
Te meg szülő létedre oda kellene figyelned!!!!
2010. aug. 1. 23:26
27/40 anonim válasza:
JA ezt a szülőnek írom, nem a kérdezőnek!!!
2010. aug. 1. 23:28
28/40 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam ki a kérdést, mert ledöbbentem és tudni akartam, hogy nem csak én tartom ezt bizarrnak.De van egy olyan érzésem, hogy csak menőzésből tette meg és később meg fogja bánni.Lehet hogy még most nagyon nagylánynak hiszi magát, de majd has felnő rájön hogy nem volt normális.
2010. aug. 3. 17:19
29/40 anonim válasza:
én is így voltam hogy a bnőm egy tőle 30 és fél évvel idősebb pasival.... és ez azért durva és undorító is és 14 volt mai napig nem értem , azóta meg már nem is nagyon beszélünk és nekem hazudott hogy nem szereti meg ilyenek meg h ő nem akarta de ez nem igaz volt hogy felhívta este mert.... persze ezt sem tőle tudtam meg
2010. aug. 3. 18:22
30/40 anonim válasza:
Hát igen, sajnos ma ez a menő... Sajnos sok esetben az a személy a menő, aki cigizik, drogozik, minél hamarabb elveszti a szüzességét... Lehet, hogy a barátnőd is csak követni akarja a "divatot". Később viszont remélem, meg fogja bánni, hogy ilyen fiatalon összefeküdt egy pasival, ráadásul nem is olyannal, aki korabeli, de főleg nem olyannal, akit nem is szeret igazán. Ha az én barátnőm tett volna ilyet, és még büszke is lenne rá, én is hatalmasat csalódnék benne. Ráadásul ha nem is védekeznek, akkor ha nem vigyáz, gyümölcse is lesz a kalandnak... Eléggé felelőtlen ez a lány. Engem is kiakaszt. 13/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!