14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?
Szia!
Én 15 vagyok, és én is 14 évesen vesztettem el normális körülmények között. ( a BArátommal azóta is együtt vagyunk,lassan egy éve..)
Ha megfelelően felkészültnek érzed magad, (persze lelkileg is fontos) akkor beszélgess erről anyukáddal,mert ez is nagyon fontos. Bár szerintem az 5 év egy kicsit túl sok, gondolkozz el azon, ha megtennéd, nem bánnád e meg, vagy nem csak arra megy e a fiú. Meg egyáltalán szerinted szerelmes beléd? Azon is gondolkozz el, hogy pár év múlva is együtt maradtok e, nem e vágyik majd idősebb csajokra stb. Jah,és mennyi ideje vagytok együtt?
öhhm lassan 4 hónapja vagyunk együtt.
szerintem szeret engem mert megértette h mi a helyzet.
anyuval nm tudom h beszéljek erről mert nm vagyunk anyira joba.nm szoktunk ilyenekről beszélgetni.:S
én is szeretném.meg szeretem is anyira a srácot.
csak nm tudom h helyes e h lefekszem wele.
meg tudom h vigyázna rám.me már töbször voltam náluk.és többször aludtunk együtt.
Mindenképpen beszéld meg anyukáddal, akkor is, ha nem olyan a viszony.
A legtöbb probléma ebből szokott adódni, hogy nem beszélsz közvetlenül egy felnőttel, kérdezel rá dolgokra. Nem jók a barátnőid sem, mert ők sem tudhatnak még eleget a szexről.
Ha elég felnőttnek érzed magad a szexhez, akkor legyen bátorságod az anyukád elé állni vele. Nagyon nagy a korkülönbség még ebben az időszakban, szóval várható volt...hacsak nem képes várni addig, míg te felkészülsz, akkor nem érdemes a kapcsolatot tovább folytatni. Ha te si szeretnéd, akkor most elkezdhettek pettingelni, és fél év múlva akár sor is kerülhet a dologra.
köszi szépen aranyos vagy:)
meg többen is azt hiszik h én már elveszttem .nm vagyok nagyképű sem egoista deh népszerű avgyok az iskolában és a fiuk körében is .szépnek tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!