Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok de a pasim 20,...

14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:31
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
57%

Mikor fogjátok megérteni, hogy attól hogy szeret valaki titetek még nem biztos, hogy várni fog? Miért tenné? Más lányt is lehet szeretni és szexelni is vele?

Írja itt valaki, hogy húzza még az időt. Nem látjátok, hogy már maga a szó is pejoratív. Húzza az időt. Ne húzza. Válasszon olyat, akivel nem kell szexelni és akkor nem kell mit húzni.

És azt mikor fogjátok megérteni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ha rövid időn belül lefekszetek egy sráccal akkor az dobni fog benneteket? Nem lehet annak más oka?

Csak ez? Mondjuk az, hogy rájött, hogy mégsem stimmelnek össze, de azért csak megdugja a csajt ha már ennyit várt, ne legyen kárba veszett idő?

25/f

2009. márc. 15. 12:44
 52/55 anonim válasza:
Szia, én 21 voltam mikor elvesztettem a szüzességem (lány vagyok). Szerintem nem veszíthetsz semmit, ha vársz. Személy szerint én pedig nem gondolkodtam rajta, hogy lefeküdjek e vagy sem a párommal, megértem rá annyira mind lelkileg, mind fizikailag, hogy magától értetődő volt. Bizonyos értelemben én is a te cipődben járok, nekem jóval idősebb a párom, de nagyon jó a szexuális életünk. :)
2009. márc. 15. 13:51
 53/55 anonim válasza:

sziasztok mindenki:) teljesen 1et ertek 25/f -el, en 21 eves lany vok, es szerintem is keress 1 oan fiut aki mellet nem kell ien dolgokon tornod a fejed..

a 20 koruli fiuknak enm azon jar az agyuk h "huu de edes kis lany ez.. es varok ra honapokig- evekig, h lefekudjon velem" ..nekik fontosabb a sex a szoszoros ertelemben, hiaba adjak a szerelmes pofat..mind a mogott nem az van..!

2009. márc. 16. 19:47
 54/55 anonim válasza:

Szia! Én már 25 éves vagyok, s tapasztaltabb ezen a téren! Először is ne azt tartsd szem előtt, hogy a barátnőid elvesztették már a szüzességüket, nem ehhez kell hasonlítani magad! Másodszor elég fiatal vagy 14 évesen, hogy szexuális életet élj! Szinte még kislány vagy!

Nagyon vigyázz a fiúkkal, nehogy kihasználjanak emiatt! Sokkal jobban tisztelik a pasik azokat a lányokat, akik nem fekszenek le egyből velük. Hiába a szemedbe azt mondja valaki, hogy ez a trendi, vagy hogy szeret téged utána is. Tanuld meg, hogy egy fiú szerelemében akkor higgy, ha tettekkel is bebizonyította, hogy valóban úgy érez!

Fiatal vagy még, gondold meg mit teszel és mit nem.Sose feledd, hogy azzal többet érsz, ha van benned női büszkeség!

Sok sikert kívánok ebben, és boldogságot a kapcsolatodban!

A sráccal pedig csak akkor feküdj le, ha már ismered annyira, hogy tudod, utána is veled marad!

2009. márc. 17. 08:31
 55/55 A kérdező kommentje:

köszönömszépen a válaszodat uolsó hozzászolo.:)

megis fogadom és megisfogdtam ezt a dolgot.köszii.:)

2010. máj. 28. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!