Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok de a pasim 20,...

14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:31
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
73%

"A másik oldal a fiú oldala: Ha neki akarunk jót, akkor természetesen azt javaslom, hogy ne várjatok és durr bele"

KISLÁNY!!! Még jó hogy betöltötted a 14-et (ugye?!)ugyanis a pasidat "azért" simán LECSUKHATJÁK!!!

Elmehetne pedofilnak,ha 4 hónap alatt sokszor felhozta a szex-témát.Egy normális 20 éves fiú NEM megy bele egy ilyen kapcsolatba!!!Dobd ki!

2009. márc. 10. 21:22
 32/55 anonim válasza:
100%
Másként éli meg az ember a szexet "gyerekként", és máshogy felnőttként. Felnőttként már nem teszel fel ilyen kérdést, hogy tegyed vagy se. Felnőttként tudni fogod, hogy mit vársz a szextől, hogy miért is akarsz egyesülni egy férfival,és nem pusztán azért csinálod,mert a szűzesség kiment a divtaból vagy, mert azt hiszed, hogy ettől válsz igazán felnőtté. Nem kell úgy sietni. 14évesen a felnőtt kor mezsgyéjén állsz,s a szex még inkább távolabb lök a gyerekkortól. oly kevés ideig vagyunk gyerekek, hát miért kell úgy rohanni? Mindennek megvan a maga ideje. A szexnek is- de nem 14éves korban, szerintem.
2009. márc. 10. 21:44
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Én a válaszaidból azt szűröm le, hogy nem vagy rá készen. Ha valaki le akar feküdni a barátjával/barátnőjével nem lehet kérdés, hogy vajon megtegye-e vagy ne. Ez nem így működik. Vagy tudod vagy nem, és ha egy szemernyi kétséged is van akkor ne tedd.

Egy 20 éves fiúnak lássuk be mások az igényei. Bár ha tényleg szeret, akkor ki tudja várni az az időt amikor már te is készen állsz. (Az egy dolog, hogy bűncselekményt követnétek el a törvény szerint, mivel még kiskorú vagy.)

Azt mondom várj még vele főleg azért, mert 4 hónap alatt nem lehet még annyira elmélyíteni egy kapcsolatot, hogy elmenjen egészen az intimitásig, de ez csak az én véleményem. Ebben a helyzetben úgy kell döntened ahogy neked a legjobb, hiszen akárhogy is nézzük te vállalsz nagyobb kockázatot.

Az meg, hogy a többi kortársad elvesztette az meg ne törődj. Végül is ettől, hogy te még szűz vagy nem vagy kevesebb senkinél, sőt lehet még akár jobban is járhatsz vele.

Nehéz döntés tudom jól. Én vártam anno, de nem bántam meg.

2009. márc. 10. 22:04
 34/55 anonim ***** válasza:
100%
nehogy lefeküdj vele, ha szeret vár még pár évet
2009. márc. 10. 22:20
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összejöttél egy felnőttel, gondolhattál volna rá, hogy ő nem csak a kezedet akarja majd fogni.
2009. márc. 10. 22:24
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

21:00

úgy látom félreértetted amit írtam!

Ne haragudj! Pontosabban kellett volna fogalmaznom már látom.

Arra akartam célozni, hogy pontosan, hogy jól gondolkododsz és örömömnek adtam hangot azzal, hogy még vannak ilyen emberek akik így gondolkodnak

Sorry mégegyszer!!

25/f

2009. márc. 11. 12:05
 37/55 anonim válasza:
100%

Sok esetben a szüzesség elvesztése rosszul sülhet el,emiatt félsz gondolom.Ismeretlen terület az egész.Ezért azt javaslom térképezd fel a dolgokat.Csak akkor menj bele,ha nagyon kívánod a párod,tudod mit élvez-szeret;illetve fordítva is ugyanezt tudja neked biztosítani...ezt hosszas együtt töltött idővel,pettinggel ilyenekkel eléred.Ezek inkább a testi dolgokról,élvezetekről szólnak.

Ugyanakkor ott vannak a fontos lelkiek is!Én például tudom,éreztem 3 hónap után egy srácnál,hogy CSAK VELE AKAROM.Míg előtte hiába jártam majd egy évet egy másik fiúval:)

Amiatt,hogy mások már csinálják,te csak akkor menj bele,ha érzelmileg-testileg tudod:IGEN Ő AZ!!!! :)

2009. márc. 11. 12:21
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

21 00 lás lettemxD

most az egyszer akkor megbocsátokxD25 ff...

és én télleg nem akartalak megbántani, 14 éves lányka...uygis neked kell dönteni, de sztem te is érzed , hogy kicsit korai lenne, de ha ugy döntesz, hogy belevágsz hát kivánom, hogy jó legyen, és a fiú nagyon vigyázzon rád...még sokáig:)

P.Rita

2009. márc. 11. 15:01
 39/55 anonim ***** válasza:
76%

Most 15:01-es vagy :)

Respect!

25/f

2009. márc. 11. 18:49
 40/55 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindekinek.

15:01 remélem is h vigyázzni fog rám!

és végre jo h nem vitatkoztok 25/f-el

puszi nektek.

2009. márc. 11. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!