Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok de a pasim 20,...

14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:31
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is volt 13évesen egy 22 éves barátom... szomszéd volt, anyukámék tudtak róla, aludtam is nála, de a pettingig mentem el. Mivel nem éreztem magam felkészültnek, a lefekvés is megfordult a fejemben, de tudtam h nem sokáig fogunk együtt maradni, így vissza léptem. Sok szerencsét =)
2009. márc. 10. 19:51
 12/55 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon szomorúnak tartom, hogy egy lány nincs jóban a szüleivel. Kiegyensúlyozott lélek csak akkor lehet szerintem valaki, ha szereti és "jóban" van azzal aki életet adott neki, az édesanyjával...

Érdekesnek találom azt a divatot is, hogy egy 20 éves srác nála jóval fiatalabb lánnyal van. Nem tudom mit talált meg benne, de lehet benne valami...

Két oldalról kell a kérdést megközelíteni:

Természetesen neked nem javaslom a szexuális kapcsolatot, az indokot nem fogom 62-jére is leírni, aki ismeri az aláírásom az tudja miért írom ezt. Természetesen azt kell tenni amit te akarsz. Mi nem dönthetünk helyetted és ebben az esetben jó tanács sincs. Én nem javaslom, de te tudod (vagy te sem)

A másik oldal a fiú oldala: Ha neki akarunk jót, akkor természetesen azt javaslom, hogy ne várjatok és durr bele.

Csak ez ennyire nem fehér és fekete, mint itt leírtam.

25/f

2009. márc. 10. 19:56
 13/55 A kérdező kommentje:
köszi hát nem tudom.mit csináljak.félek h miután lefekszem wele dobni fog.
2009. márc. 10. 19:57
 14/55 anonim ***** válasza:
100%

Nézd én csak az én oldalam tudom elmondani:

Eddig mindig így volt legalábbis nálam. Ha egy lány úgy érezte, hogy minden vágya lefeküdni velem, természetesen nem álltam ellent. Sőt... Viszont az első alkalom után soha nem dobtam. Nem vagyok én hülye. Szeretem is szex is van, miért dobnám??

Szerintem téged sem fog dobni az első alkalommal, vagyis reménykedem, hogy vannak még normális srácok.

25/f

2009. márc. 10. 19:59
 15/55 anonim ***** válasza:
66%

Ha nincs meg benned ez a bizalom, akkor kizárt, hogy szereted olyan mélységig, hogy érdemes lenne lefeküdnöd vele.

ha nem vagy 200%-ig biztos benne, hogy szereted és jót akarsz neki, és tényleg felnézel rá, akkor hagyd a fenébe

Legszívesebben betiltanáma a szexet 16 éves korig...

2009. márc. 10. 20:00
 16/55 A kérdező kommentje:

hát én is remélem.

mondjuk sztem aniyba jo h ő tapasztalat már.

2009. márc. 10. 20:01
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó kommentelőnek:

Nézd meg a kérdéseket... attól, hogy 16 éves valaki még nem lesz magabiztosabb... ez nem kor kérdése, hanem érettségé...

Plusz hát anya is segíthetne a döntésben. Az ő szava, erkölcsi normái kellene hogy segítsék a kérdezőt.

25/f

2009. márc. 10. 20:02
 18/55 A kérdező kommentje:

köszönöm és szerintem se a kortol függ mert vannak éretteb lányok is és vanak olyanok akik 14 évesen is még barbiznak.

deh vanak akik nm.:S

2009. márc. 10. 20:05
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

20:02

Csupán remélem, hogy pár évvel később az emberek érettebbek rá. Nyilvánvalóan nem mindenki ugyanakkor, de egy 14 éves, 15 éves lány BIZTOSAN nem.

Lehet vitatkozni, hogy... "De én igen, mert"

"De én igen, nem bántam meg..."

Mindezek ellenére 16 évesen az embernek már csak van egy kis esze és csak felvilágosították már... de ennél korábban bárcsak ne... akkor nem lenne annyi kérdés a Teherbeesés kategóriában 18 éven alattiaktól

2009. márc. 10. 20:08
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

Értem mi a gondod... nem tudhatod. Most mondjam, hogy próba cseresznye? Azért ez ennél komolyabb dolog. Bár ismeritek a véleményemet a várakozásról. És a korkülönbségről is...

Kiírtam a lehetőségeket...

"Ha tudnánk, hogy elesünk, leülnénk előtte"

25/f

2009. márc. 10. 20:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!