14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?
Én is 14 éves csaj vok és van egy 20 éves pasim akivel nagyon nagyon szeretjük egymást ( sokan mondják hogy 17-nek nézek ki) több mint 1 hónapja járunk, de eszünkbe se jutna még a szex csók meg simi...stb ez belefér...ő is tudja hogy milyen határok között kell lenünnk ő kivár és inenn is tom h szeret.!!! Szval ha nem vár ki téged akk tuti h nem is szeret...
pusz
Utolsó válaszadónak.
Látszik, hogy gyerek vagy még.
Eszetekbe sem jutott?? Neked lehet, hogy nem, de a faszid már minden szögből megcsinált.
Azt írod várni fog és ebből is tudod, hogy szeret.
Aha és ezt ki mondta neked? Egyáltalán nem biztos, hogy szerelemből vár. Hanem azért mert baromira nyomja a tudat, hogy ő 20 éves, te meg 14 éves hamvas kislány vagy.
Ilyen korkülönbségnél főleg a fiú javára, azért nem árt ha ezen is elgondolkozol. Választottál volna korodbelit.
Szóval azért számítsál rá, hogy egy 20 éves srácot nem lehet annyi ideig vezetgetni. Előbb utóbb szexelni akar majd és erre neked fel kell készülnöd, ha vele akarsz maradni.
25/f
Én is 14évesen veszítettem el, és nagyon megbántam. Idősebb pasival voltam, és amint megkapott, dobott, én meg sírhattam. Én azt mondom, h még húzd az időt, és na add oda magad.
Amúgy azóta már eltelt pár év, együtt vagyok 1éve a barátommal, akit nagyon szeretek és bánom, h nem neki adtam oda magam először.
Te is gondold át, h biztosan ő az, akinek testileg-lelkileg odaadnád magad.
17/L
17:3-es ő mondta hogy kifog várni mert szeret tom hogy az ilyen ritka de lehet h ő kivétel ha meg nem vár akk meg úgy se szeretett..
De most nagyon szeretjük egymást..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!