Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok de a pasim 20,...

14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:31
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim válasza:
54%
Ez már szánalom. 14 ÉVESEN??? Na én is annyi vagyok, és fiú, de szerintem még a 18 is korai.Sok barmot nem érdekli semmi, aztán elkapja az AIDS-t, és sírdokolhat. De ha jól esik, csak csinájjátok.
2009. márc. 12. 19:48
 42/55 anonim ***** válasza:
Ha akarsz igy is ugyis lefekszel vele,bár ugy látom nem igazán akarsz. Az meg nem mérvadó egyáltalán,hogy valaki másfél-két évet vár a dugással,meg az sem,hogy a barátnőid szüzek e még.Döntsd el te,ha ennyit vacilálsz rajta,én azt mondom jó már nem sülhet ki belőle,szorongani fogsz.Ez csak az én véleményem, és azért ne gondold,hogy azért mert valaki 20 éves koráig vár vele,és akkor is fél évet,egyet kettőt,hogy az a normális (mert nem).
2009. márc. 12. 21:34
 43/55 anonim ***** válasza:

Én is 14 éves csaj vok és van egy 20 éves pasim akivel nagyon nagyon szeretjük egymást ( sokan mondják hogy 17-nek nézek ki) több mint 1 hónapja járunk, de eszünkbe se jutna még a szex csók meg simi...stb ez belefér...ő is tudja hogy milyen határok között kell lenünnk ő kivár és inenn is tom h szeret.!!! Szval ha nem vár ki téged akk tuti h nem is szeret...

pusz

2009. márc. 14. 17:32
 44/55 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadónak.

Látszik, hogy gyerek vagy még.

Eszetekbe sem jutott?? Neked lehet, hogy nem, de a faszid már minden szögből megcsinált.

Azt írod várni fog és ebből is tudod, hogy szeret.

Aha és ezt ki mondta neked? Egyáltalán nem biztos, hogy szerelemből vár. Hanem azért mert baromira nyomja a tudat, hogy ő 20 éves, te meg 14 éves hamvas kislány vagy.

Ilyen korkülönbségnél főleg a fiú javára, azért nem árt ha ezen is elgondolkozol. Választottál volna korodbelit.

Szóval azért számítsál rá, hogy egy 20 éves srácot nem lehet annyi ideig vezetgetni. Előbb utóbb szexelni akar majd és erre neked fel kell készülnöd, ha vele akarsz maradni.

25/f

2009. márc. 14. 17:37
 45/55 anonim ***** válasza:
Én 15 éves vagyok és a barátnőim közül már többen elveszítették, egyidősek velem, de engem ez nem befolyásol. Téged se befolyásoljon... ez nem egy divat h mennyünk utána... Lehet h te csk jóval később fogod úgyérezni hogy felkészültél rá... És úgy főleg ne menj bele h azon parázol hogy utánna elhagy-e... ilyenkor még nem készültél fel eléggé :)
2009. márc. 14. 18:52
 46/55 anonim ***** válasza:
xd
2009. márc. 14. 19:35
 47/55 anonim ***** válasza:

Én is 14évesen veszítettem el, és nagyon megbántam. Idősebb pasival voltam, és amint megkapott, dobott, én meg sírhattam. Én azt mondom, h még húzd az időt, és na add oda magad.

Amúgy azóta már eltelt pár év, együtt vagyok 1éve a barátommal, akit nagyon szeretek és bánom, h nem neki adtam oda magam először.

Te is gondold át, h biztosan ő az, akinek testileg-lelkileg odaadnád magad.

17/L

2009. márc. 15. 09:21
 48/55 anonim ***** válasza:

17:3-es ő mondta hogy kifog várni mert szeret tom hogy az ilyen ritka de lehet h ő kivétel ha meg nem vár akk meg úgy se szeretett..

De most nagyon szeretjük egymást..:)

2009. márc. 15. 12:18
 49/55 anonim ***** válasza:
De azért köszönöm 17:37-es!!! :)
2009. márc. 15. 12:20
 50/55 anonim ***** válasza:
Ez a baj amikor olyat szeretünk akit nem kéne...:) :(
2009. márc. 15. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!