14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?
na m1.
mindekinek saját véleménye van.deh itt most szerintem nm azon kéne vitatkozni h hányévestől ér meg.én csak egy kérdező voltam.
hmm...hát ezt a 4 hónapot ugy mondtad mintha 4 év lenne...nekem 16 évesen is másfél év kellett hozzá.18 voltam, a barátnőm most 21 és fél éve van a párjával és még szűz...
nem is értem hogy ilyen fitalon hogy fordul meg a fejetekben a sex?vagyis hát megfordulni nekem is megfordult, de hogy gyakorlatban, áááádeh:)ha pedig anyukád elött nem tudod felvállalni hogy érett nő vagy(ami persze sztem hatalmas tulzás)akkor hogy akarsz sexelni?A barátodnak meg elég érdekes lehet a lelkivilága hogy már bocsi de kislánnyal kezd:S sztem ez nagyon nagy korkülönbség:Segy 20 éves fiú már annyi mindenben másra vágyik mint egy kiskamasz:Sés ha már most attol félsz hogy utána dobni fog...szted így érdemes belemenni?Ha annyira szted akkor pettingeljetek...ha szeret téged egy sztem azzal is be fogja érni.....
21 lány..
"A barátodnak meg elég érdekes lehet a lelkivilága hogy már bocsi de kislánnyal kezd:S sztem ez nagyon nagy korkülönbség:Segy 20 éves fiú már annyi mindenben másra vágyik mint egy kiskamasz:S"
Basszus itt egy 21 éves lány... és ilyeneket ír.
Vannak még talán normális fiúk és lányok a korosztályomban?
25/f
ha még "csak" négy hónapja vagytok együtt, akkor még várj vele mindenféle képpen, ha vár akkor megérdemel téged, ha meg nem, akkor keress egy jobbat, na mind1, nem akarok oktatni :)
csak és kizárólag akkor feküdj le vele ha te is fel vagy rá készülve lelkiekben és te is szeretnéd
ha erőlteti akkor mondd meg neki hogy még nem szeretnéd
ha meg erőszakoskodik akkor azonnal hagyd ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!