Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok de a pasim 20,...

14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 19:31
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

na m1.

mindekinek saját véleménye van.deh itt most szerintem nm azon kéne vitatkozni h hányévestől ér meg.én csak egy kérdező voltam.

2009. márc. 10. 20:11
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

hmm...hát ezt a 4 hónapot ugy mondtad mintha 4 év lenne...nekem 16 évesen is másfél év kellett hozzá.18 voltam, a barátnőm most 21 és fél éve van a párjával és még szűz...

nem is értem hogy ilyen fitalon hogy fordul meg a fejetekben a sex?vagyis hát megfordulni nekem is megfordult, de hogy gyakorlatban, áááádeh:)ha pedig anyukád elött nem tudod felvállalni hogy érett nő vagy(ami persze sztem hatalmas tulzás)akkor hogy akarsz sexelni?A barátodnak meg elég érdekes lehet a lelkivilága hogy már bocsi de kislánnyal kezd:S sztem ez nagyon nagy korkülönbség:Segy 20 éves fiú már annyi mindenben másra vágyik mint egy kiskamasz:Sés ha már most attol félsz hogy utána dobni fog...szted így érdemes belemenni?Ha annyira szted akkor pettingeljetek...ha szeret téged egy sztem azzal is be fogja érni.....

21 lány..

2009. márc. 10. 20:12
 23/55 A kérdező kommentje:
nm hiszem h ebben a stílusban írtam volna.na m1.én csak feltetem egy kérdést.deh áhh:/
2009. márc. 10. 20:15
 24/55 anonim ***** válasza:
59%

"A barátodnak meg elég érdekes lehet a lelkivilága hogy már bocsi de kislánnyal kezd:S sztem ez nagyon nagy korkülönbség:Segy 20 éves fiú már annyi mindenben másra vágyik mint egy kiskamasz:S"

Basszus itt egy 21 éves lány... és ilyeneket ír.

Vannak még talán normális fiúk és lányok a korosztályomban?

25/f

2009. márc. 10. 20:16
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok jó tanácsot adni, mert nem ismerlek se téged se a barátodat. Csak a saját történetemet tudom leírni, én is 14 voltam mikor elvesztettem a szüzességem egy 19 éves sráccal. De akkor már 1 éve jártunk, tudtam jól hogy nem csak arra megy. És tudtam hogy szeret, hiszen egy évet várt rám. Szerintem várj még te is, aztán ha még pár hónap múlva is minden rendben akkor tegyétek meg. És védekezzetek, azt sosem szabad elfelejteni:)
2009. márc. 10. 20:17
 26/55 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.!
2009. márc. 10. 20:19
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
én 15 éwes vagyok,4hónapja van barátom,de még nem is pettingeltünk :) ráérünk még...sztem ti is várjatok..:)ez az én véleményem:)
2009. márc. 10. 20:53
 28/55 anonim ***** válasza:
ja és még annyi h én is igy vagyok anyummal :S szégyellős vagyok vagy nemtom
2009. márc. 10. 20:54
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
hmmm nem hiszem hogy bántó lett volna a stílusom..legalábbis nem annak szántam..szted mi benne a bántó?a 25 éves ff....szted nem vagyok normális?te talán 20 évesen 14 évesekkel jártál?egy 20 éves egyetemista vagy dolgozik, már majdnem felnőtt, egy 14 éves meg épp serdűl, engem ugy neveltek, hogy ennyi idősen egyszerűen nem sexxel az ember, nem is akartam volna soha...sztem normális a gondolkozásom, majd megnézem a fejed ha a 14 éves lányodat döngeti az emeleti szobában egy 20on éves...sztem eléggé pipa lennél....
2009. márc. 10. 21:00
 30/55 anonim ***** válasza:
100%

ha még "csak" négy hónapja vagytok együtt, akkor még várj vele mindenféle képpen, ha vár akkor megérdemel téged, ha meg nem, akkor keress egy jobbat, na mind1, nem akarok oktatni :)

csak és kizárólag akkor feküdj le vele ha te is fel vagy rá készülve lelkiekben és te is szeretnéd

ha erőlteti akkor mondd meg neki hogy még nem szeretnéd

ha meg erőszakoskodik akkor azonnal hagyd ott

2009. márc. 10. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!