Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak engem akaszt ki, hogy a...

Csak engem akaszt ki, hogy a 13 éves barátnőm elvesztette a szüzességét?

Figyelt kérdés
Nagyon megdöbbentem amikor ma elmondta, hogy lefeküdt egy 32 éves férfival.Ráadásul még nem is védekeztek csak megszakítással (de az gyakorlatilag meg nem számít védekezésnek).Ez olyan durva, jó elég fejlett lány meg eléggé kihívó, de akkor is 13 évesen?Ez még nagyon korai szerintem.Egy évvel vagyok nála idősebb, sose volt komoly barátom, eddig csak annyi volt hogy csókolóztunk meg ölelgetett egy srác picit.Ráadásul most már nincs is együtt azzal a férfival, hanem egy másikra "hajt".Tényleg ennyire eldurvult a világ, hogy 13 évesen összefekszenek a tinik mindenkivel?
2010. júl. 31. 21:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaa!

szűz mária,szent józsef,péter és pál.bocs a misiért,én 13 vagyok,nagy átlagban 15-nek néznek,de én még ott tartok hogy szégyellem magam a fejlettségem miatt,nem hogy szemezzek a fiúkkal,a csókról ne is beszéljünk,a szex meg még a levegőben lengő fogalom.atyaég!egyébként a férfiak is elég szemetek,engem múltkor basszus egy jócskán 30 feletti paraszt bámult,és még le is szólított!hozzáteszem hogy a sarki élelmiszer boltba mentem,mert még sehova nem mehetek.De amit a barátnőd és az a pasi tett,arra gondolatok sincsenek,szavak meg pláne nem léteznek!

2010. aug. 3. 23:19
 32/40 Melody0529 válasza:

Jesszus :S az még általános iskolás :S

bár az a helyzet, hogy én is elég korán veszítettem el, de én már megbántam... nem kellett volna odaadni magam az elsőnek, aki kicsit is kedves volt velem :(

de a lelki válság ezt hozta ki belőlem, meg az, hogy ő is idősebb volt, és igazán jól tudott játszani velem, és irányítani...

de csajok, ha adhatok egy tanácsot, szerintem jól gondoljátok meg, mielőtt az elsőre sort kerítetek, hogy tényleg megérdemli-e az a valaki, hogy odaadjátok magatokat neki... :\

ne ugorjatok az első szóra, mert megbánhatjátok... :\

az enyém nem érdemelt(e) meg... :(

2010. aug. 4. 02:33
 33/40 anonim válasza:
Ez nagyon durva. Én elsősorban a férfin akadok ki. Egy felnőtt férfi, hogy képes egy ilyen fiatal lányt szédíteni?! Itt pár év már sokat számít pl 3-4. Én 17 leszek és a barátom meg 29. Jól megvagyunk hónapok óta minden téren és ezzel sztem nincs gond, de ez más dolog mint amit a barátnőd csinált. Nem feltétlenül a lány a hibás hanem a férfi. Ő az aki képes volt ilyen liliomtiprásra arról nem is beszélve, hogy akár teherbe is ejthette volna szegény lányt és akár még vmi fertőzést is adhatott volna át...Szörnyű. A lány meg simán hiszéken volt. Sztem a csaj viselkedésében csak annyi gáz, hogy ezt még menőnek is érzi.Én is fiatal voltam amikor elvesztettem csak 14, de nem bántam meg, jó volt és őrültem szerelmes voltam a srácba és ő is belém. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy akkor, ott és vele. De ha egy lány az elsőt nem szerelemből teszi akkor legalább várjon még pár évet....
2010. aug. 4. 09:58
 34/40 anonim ***** válasza:

Borzaszto!!!!!!!!!32????????jezus

Az nem merult fel a baratnodben hogy nemi betegseget is kaphat!Hat az en iskolaban is vannak ijenek sajnos de azert nem 32 eves ferfival csinaljak!!!!!

2010. aug. 4. 13:59
 35/40 anonim ***** válasza:

13 évesen?:O azt még megértem h lefekszik valakivel, de hogy 32 éves pasival és nem védekeztek? én megmondanám a szüleinek és a pasit bevitetném a börtönbe... kapna jó pár évet vagy lehet h örökre benn maradna. remélem terhes.... én 13 vagyok de engem anyám kinyírna ha elveszteném főleg 32 évessel...:S vannak ilyen emberek akik olyan 'nagylánynak' érzik magukat... nah mind1...

13/L

2010. aug. 4. 15:15
 36/40 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz a barátnődnek, szólj az anyjának!!

De tényleg, az ő védelmében...

32 éves pasi csak kihasználta, ebben biztos vagyok!!!

Szólj, mert bűntető eljárás kezdeményezhető ellene!!!!!!!

De a legjobbb, ha a lány apjának szólsz is!!!

A nők általábban elnézőbbek, bár ilyen témánál biztos, hogy nem!!

Fogad meg a tanácsom, és ha megharakszik akkor úgy legyen...

Majd lehet, hogy pár év múlva megköszöni neked...

2010. aug. 4. 17:43
 37/40 A kérdező kommentje:
Az apja megölné ha megtudná.Nem szólok senkinek, ő akarta majd megbánja... Remélem észhez tér és nem fekszik le több férfival.Mindenesetre majd jól elbeszélgetünk.
2010. aug. 4. 20:32
 38/40 A kérdező kommentje:
Nem fogom otthagyni mint barátnő, inkább ha szexel figyelmeztetem hogy védekezzen legalább.Nehogy baba legyen a következmény.
2010. aug. 4. 20:33
 39/40 anonim válasza:
De honnan tudod h télleg megtette?Nem lehet h csak menözni akart neked?????
2014. máj. 15. 17:34
 40/40 anonim válasza:
vajon mi lett vele.. kérdező ha még nézed a kérdést azért írd már le:)
2014. máj. 18. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!