Csak engem akaszt ki, hogy a 13 éves barátnőm elvesztette a szüzességét?
aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaa!
szűz mária,szent józsef,péter és pál.bocs a misiért,én 13 vagyok,nagy átlagban 15-nek néznek,de én még ott tartok hogy szégyellem magam a fejlettségem miatt,nem hogy szemezzek a fiúkkal,a csókról ne is beszéljünk,a szex meg még a levegőben lengő fogalom.atyaég!egyébként a férfiak is elég szemetek,engem múltkor basszus egy jócskán 30 feletti paraszt bámult,és még le is szólított!hozzáteszem hogy a sarki élelmiszer boltba mentem,mert még sehova nem mehetek.De amit a barátnőd és az a pasi tett,arra gondolatok sincsenek,szavak meg pláne nem léteznek!
Jesszus :S az még általános iskolás :S
bár az a helyzet, hogy én is elég korán veszítettem el, de én már megbántam... nem kellett volna odaadni magam az elsőnek, aki kicsit is kedves volt velem :(
de a lelki válság ezt hozta ki belőlem, meg az, hogy ő is idősebb volt, és igazán jól tudott játszani velem, és irányítani...
de csajok, ha adhatok egy tanácsot, szerintem jól gondoljátok meg, mielőtt az elsőre sort kerítetek, hogy tényleg megérdemli-e az a valaki, hogy odaadjátok magatokat neki... :\
ne ugorjatok az első szóra, mert megbánhatjátok... :\
az enyém nem érdemelt(e) meg... :(
Borzaszto!!!!!!!!!32????????jezus
Az nem merult fel a baratnodben hogy nemi betegseget is kaphat!Hat az en iskolaban is vannak ijenek sajnos de azert nem 32 eves ferfival csinaljak!!!!!
13 évesen?:O azt még megértem h lefekszik valakivel, de hogy 32 éves pasival és nem védekeztek? én megmondanám a szüleinek és a pasit bevitetném a börtönbe... kapna jó pár évet vagy lehet h örökre benn maradna. remélem terhes.... én 13 vagyok de engem anyám kinyírna ha elveszteném főleg 32 évessel...:S vannak ilyen emberek akik olyan 'nagylánynak' érzik magukat... nah mind1...
13/L
Ha jót akarsz a barátnődnek, szólj az anyjának!!
De tényleg, az ő védelmében...
32 éves pasi csak kihasználta, ebben biztos vagyok!!!
Szólj, mert bűntető eljárás kezdeményezhető ellene!!!!!!!
De a legjobbb, ha a lány apjának szólsz is!!!
A nők általábban elnézőbbek, bár ilyen témánál biztos, hogy nem!!
Fogad meg a tanácsom, és ha megharakszik akkor úgy legyen...
Majd lehet, hogy pár év múlva megköszöni neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!