Csak engem akaszt ki a new moon?
Figyelt kérdés
Imádom a vámpíros történeteket, de ebben vhogy a hideg rázott a vámpírtól és főleg a főszereplő csajtól!Magától a karakter viselkedésétől a színésznő alakításáról ne is beszéljünk!Ahh nekem túl szerelmetes volt a story!:P2010. márc. 12. 10:48
1/6 maundrel válasza:
mivel ez elsősorban egy szerelmi történet,és csak másodsorban "vámpíros". Ha igazi vámpíros filmre vágysz akkor nem a Twilight Saga a neked való :P
2/6 anonim válasza:
Mivel ez romantikus történet.. xD És csak másodsorban vámpír-vérfarkas sztori..
3/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet ez a baj!xD Ha nem lenne benne az az egy két "akció" vagy átváltozás, isszonyú unalmas lenne a szenvedésük!
De ez csak az én véleményem!:P
2010. márc. 12. 13:21
4/6 anonim válasza:
XII. századi Rómeó és Júlia! ezt el kell fogadni, aki pedig Anna Rice féle vámpír krónikára vágyik, hát az olvassa azt!
Fantasy; Romantikus dráma!
6/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal!
Ne úgy álj hozzá az Újholdhoz hogy ez egy vámpíros film, mert nem az!!!!
Na jó vannak benne( meg vérfarkasok) de a történet nem a vámpírokról szól, hanem a tiltott szerelemről!!!Ha úgynézed talán tűrhetőbb, de a csajt legszívesebben kivágnám belőle és újra leforgatnám...az egészet...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!