Csak engem akaszt ki a védőnő a "remek" tanácsaival?
Használati utasítás "remek" védőnőhöz: hallgasd meg, mit mond, bólogass szépen, értelmesen, válogasd ki a mondandójából a baromságot, aztán meg csináld úgy, ahogy neked jó!
Nem vagy egydül a problémával, de hamarabb szabadiulsz, ha nem vitatkozol vele. Én inkább az orvosomra hallgattam. A védőnők egy része "intézménynek" gondolja magát, aki nagyon okos, a régi rendszer "maradványai" Jobb lenne, ha a funkciójuk megmaradna a tanácsadás, és ebben ki is merülne. Vagyis, ha tanácsra van szükségem, megkérdezem, és ha egyébként nem veszélyeztetem a babát vagy magamat, akkor lehetőleg ne adjon kéretlen ukázokat.
szia!
az én babám kezdetektől 8-9 órát alszik éjjel meg kiskorátol kezdve 200 ml-ket eszik. De azóta nem is növelte az adagját. 2 hónapos kora óta 200-230at eszik. És nem túl kövér csak hatalmas baba,pedig tápszeres. Nekem is először beleszolt a védőnő hogy kevesebbet adjak neki de ráhagytam. Igaza van az előttem szólónak hogy bólogatni kell, aztán ráhagyni. Max. ne mond megn eki mennyit eszik a gyerek.Mondj egy picivel kevesebbet. Én is azt tettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!