Miért nem jelentkezik a védőnő?
Közel egy hónapja elköltöztünk, s ezzel sajnos más védőnői körzetbe kerültünk. A régi védőnőnk mondta, hogy majd jelentkezik az új, de ez eddig nem történt meg. 9 hónapos ikreink vannak, kis eü gondok meg sok kérdés, stb.
Lehet, hogy nem is fog hívni ill. jönni? Egyébként tudomása van róla, hogy ideköltöztünk.
Mikor mi elköltöztünk, akkor megadták nekem az új védőnő telefonszámát. Mikor elkészültünk mindennel, akkor felhívtam és másnap ki is jött, amolyan család látogatásra.
A régi védőnőm minden íratott odaadott az újnak, így nekem semmi elintézni valóm nem volt utána.
Sajnos épp elment a régi védőnő ebből a körzetből, így a régi védőnőnk nem tudott felvilágosítást adni, hogy pontosan ki jön ide a helyébe. Annyit tudok, hogy egy fiatal kis nő BAZ megyéből (mi Fejérben élünk).
A dokink a régi marad, hisz szabad orvosválasztás van, s a költözés miatt nem hagyjuk el a régit. Bár a védőnő is megmaradhatott volna, de hát az körzetileg van megszabva.
Talán pár napot még várok, aztán utánajárok. Csak olyan ciki, hogy még nekem kell rákérdeznem, ugyan nem óhajt-e betérni hozzánk egy pillantást vetni a gyerekekre?
Mint írtam, tudja, hogy vagyunk, és 100%, hogy megkapta a papírjainkat, mert az előző védőnőnk rendkívül gondos, alapos volt mindenben.
Tudom, hogy egyszerű lenne megtalálni, de kérdésem az, hogy miért nem jelentkezik ő maga? Talán ilyen idősen már ritkulnak ezek a látogatások is, vagy csak hanyag? Számomra nagyon nem mindegy...
Köszönöm a válaszokat!
3 hónapos volta a lányom mikor elköltöztünk.Minket hívott, de pont már én akartam hívni, hogy mi van mikor jön.De miután elköltöztünk már 2 hét múlva meg is tette a látogatását, hogy megnézze még is hol él a gyerek.Azóta nálunk nem volt, pedig lányom 8 hónapos..mondjuk nem is bánom, hogy nem zaklat!!
Szerintem minden kerület, körzet, hely más és más.Vannak gondosabb védőnők, de vannak nagyon bunkók is.Eddig nekem mind a kettő nagyon gondos, és kedves volt.
Szerintem hívd fel, mert ez nem ciki egyáltalán.Lehet sok dolga van, vagy egyszerűen tényleg 1 bunkó.
A gyerekeid a legfontosabb gondolom!!
Én biztos nem várnék tovább!!Meg eddig sem húztam volna.Hisz a gyerekeidnek bármi baja van, nem tudod kit keress.Mikor hozzánk ki jött a védőnő, egyből adott rendelési időt, telefonszámokat, ügyelet elérhetőséget!
Ez nem játék!!
Nálunk a költözéskor szeptemberben 4hónapos volt a fiam, a védőnénik egymással szemben ülnek, a tanácsadáson beszéltük hárman, hogy 2hét múlva látogatást tesz nálunk az új védőnéni.
A fiam hivatalosan húsvét után egy héttel találkozott vele, a doki egészséges tanácsadása+oltások alkalmával se láttuk, és véletlen futottunk össze, akkor kérdeztem tőle, hogy nem kéne megnéznie hol miben mivel miként él a gyerek, lassan fél éve... A lányhoz egy kézen meg tudom számolni hányszor jött ki. Első hónapban hetente kéne, utána havonta, hát ez se jött neki össze:)
Volt amikor hajnali 8óra, kopognak, egyszál nyakig tejes hálóingben, begyógyult fejjel, egyikből a tej, másikból a kaki csöpög, és jött a védőnénink, elnézte a naptárját, hozzánk másnap 10re kellett volna jönnie, és egy másik családhoz várták akkor...
Mondjuk nem hiányzik.
Ennyit a tud rólatok a védőnéni. Lehet ő is ilyen csélcsap szélkelep:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!