Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak engem akaszt ez ki?

Csak engem akaszt ez ki?

Figyelt kérdés

A lányom 4 éves,ovis.Tegnap elhúzódott egy tárgyalás,ezért nem ebéd előtt mentem érte,hanem délután 4 körül.Annyira sajnáltam szegényt,de senki nem tudott érte menni,én meg azt hittem,hogy ott lesz egyedül az oviban.De tévedtem,mert még volt kb. 8-10 gyerek.Mikor kérdeztem az óvónénit,hogy ők mindig ilyen későn mennek-e el,akkor mondta,hogy igen,de úgy,hogy őket már fél 7-kor odaviszi a busz és 5-kor mennek haza,pedig az anyukájuk otthon van a kistesóval.Én csak néztem,mert mi a lányunkat 9 körül visszük.

Nem értem,ha úgy is otthon vannak,akkor miért kell beadni a nagyobbat az oviba?

Nem akarok mások dolgába beleszólni,csak ez nem tiszta...

Köszönöm!

2011. máj. 13. 13:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
66%
ezt bebuktad kedves kérdező.egy válaszoló sem helyeselt neked:-)
2011. máj. 13. 14:09
 22/42 A kérdező kommentje:

Nem akartam,hogy helyeseljenek.Csak egy kérdés volt,nem kell bunkózni.

De már mindegy...

2011. máj. 13. 14:10
 23/42 anonim ***** válasza:
64%
nem bunkóságból írtam.de a kérdésed nekem rosszindulatú volt
2011. máj. 13. 14:12
 24/42 anonim ***** válasza:
33%
A kérdező csak megsajnálta azt a gyereket, akit hatkor felkeltenek vagy fél hatkor reggel, és hétre már az oviban van,majd fél ötkor mennek érte, ez szerintem is sok egy ekkora gyereknek. De elég valószinű, hogy apuka nyolc elött be kell érjen a munkahelyre, igy hétkor viszi a kicsit oviba, majd tömegközlekedik tovább a munkahelyre. A munka vége négy óra, mire az oviba ér, már fél öt is van. Tuti nem az anyuka megy értük....mert akkor én sem értem, hogy nem ér oda négyig...gondolom Budapestről van szó, mert itt vidéken 8-9 elött nincs gyerek az oviban, hisz ha a szülő másik városban dolgozik, az is max 20 perc kocsival, délután 4 után már senki nincs bent az oviban, nem jellemző, a legtöbb gyerek ott sem alszik.
2011. máj. 13. 14:12
 25/42 A kérdező kommentje:
14:12,nem arra írtam a bunkózást,hanem más "kedves" válaszokra.
2011. máj. 13. 14:13
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

14:12,

itt nálunk szintén vidéken 8-kor MÁR sokan vannak, és 4-kor MÉG sokan vannak. Az óvónők pedig 2 műszakban dolgoznak.

2011. máj. 13. 14:20
 27/42 anonim ***** válasza:
74%
Arra, hogy miért mennek olyan korán, a saját esetemet szeretném írni. Két és fél évesem reggel hatkor kel, mert megyünk dolgozni, ő meg a mamához (fél négyig van ott). Tökéletes napirend, ugyanis mi pacsirta család vagyunk, vagyis hamar fekszünk, hamar kelünk. Most várom a kicsit, és ha megszületik és itthon leszek megint a naggyal is, akkor is hatkor fogom ébreszteni (bár már magától ébred), hogy délben aludjon, utána pedig este nyolckor, amikor mi is. Van ismerősöm akiknél éjfélig fent van a gyerek, anyuka reggel hatkor kel (dolgozik), és hadd ne írjam ki hogy néz ki. Én biztos megőrülnék. Szóval szerintem napirend kérdése.
2011. máj. 13. 14:25
 28/42 anonim ***** válasza:
66%

Miért meglepő ha 4 körül még vannak gyerekek az oviba?

Mi a férjemmel mindketten 5 körül szabadulunk a munkahelyünkről. Szerinted minden szülő délben befejezi a munkát, hogy ebéd után hazavigye a gyereket?Jó kis munkahelyed van:)

Amúgy miért nem hagyod ott a gyerekedet a többiekkel? Miért kell sajnálni azért amiért gyerekek között van? Ne nevelj már belőle antiszociálist lényt! Szerintem ráérsz te is elhozni du. az oviból, hadd barátkozzon a te gyereked is, vagy valamiért nem szeretitek az ovit?

2011. máj. 13. 14:29
 29/42 anonim ***** válasza:
27%

Akkor en leszek az eggyettlen akinek ez durva.

Ertem hogy kozosseg meg minden de azert ez nagyok sok ora,mas teszta ha a szulo dolgozik de ha ugyis otthon van?

2011. máj. 13. 14:30
 30/42 A kérdező kommentje:
Szeret odajárni,de a legjobb barátnőjét is akkor hozzák el.Vannak barátai az ovin kívül,mert az ismerőseinknek is hasonló korú gyerekeik vannak,csak ők nem abba az oviba járnak.Délután általában vagy mi megyünk hozzájuk,vagy ők jönnek hozzánk,szóval nincs egész nap velem.
2011. máj. 13. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!