Csak engem akaszt ez ki?
A lányom 4 éves,ovis.Tegnap elhúzódott egy tárgyalás,ezért nem ebéd előtt mentem érte,hanem délután 4 körül.Annyira sajnáltam szegényt,de senki nem tudott érte menni,én meg azt hittem,hogy ott lesz egyedül az oviban.De tévedtem,mert még volt kb. 8-10 gyerek.Mikor kérdeztem az óvónénit,hogy ők mindig ilyen későn mennek-e el,akkor mondta,hogy igen,de úgy,hogy őket már fél 7-kor odaviszi a busz és 5-kor mennek haza,pedig az anyukájuk otthon van a kistesóval.Én csak néztem,mert mi a lányunkat 9 körül visszük.
Nem értem,ha úgy is otthon vannak,akkor miért kell beadni a nagyobbat az oviba?
Nem akarok mások dolgába beleszólni,csak ez nem tiszta...
Köszönöm!
Nem akartam,hogy helyeseljenek.Csak egy kérdés volt,nem kell bunkózni.
De már mindegy...
14:12,
itt nálunk szintén vidéken 8-kor MÁR sokan vannak, és 4-kor MÉG sokan vannak. Az óvónők pedig 2 műszakban dolgoznak.
Miért meglepő ha 4 körül még vannak gyerekek az oviba?
Mi a férjemmel mindketten 5 körül szabadulunk a munkahelyünkről. Szerinted minden szülő délben befejezi a munkát, hogy ebéd után hazavigye a gyereket?Jó kis munkahelyed van:)
Amúgy miért nem hagyod ott a gyerekedet a többiekkel? Miért kell sajnálni azért amiért gyerekek között van? Ne nevelj már belőle antiszociálist lényt! Szerintem ráérsz te is elhozni du. az oviból, hadd barátkozzon a te gyereked is, vagy valamiért nem szeretitek az ovit?
Akkor en leszek az eggyettlen akinek ez durva.
Ertem hogy kozosseg meg minden de azert ez nagyok sok ora,mas teszta ha a szulo dolgozik de ha ugyis otthon van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!