Lassan 2 éves gyerkőcnél hogyan lehet elérni, hogy idegen helyen is álljon, járjon?

Hogy lehet eljutni idáig? Majdnem 1 éve jár és még most sem jutottatok túl a kertkapun? 🤔
Én már akkor kétségbe voltam esve, amikor 1 hónappal az önálló elindulás után még nem lehetett letenni kint, mert azonnal üvöltve ölbe kérte magát. Ha nem oldódott volna meg 1-2 héten belül, akkor vittem volna a világ végére is, hogy kiderítsem.
Nálunk szimplán a cipő zavarta és némi szenzorosságról volt szó: az új talajtípustól idegenkedett.
De nálatok biztos más.

12-es, es hova viszed? Kisfiam autista gyanus, de meg mindig nem jutottunk el a valos diagnozisig, mert nem teljesen egyertelmu a szakembereknek.
Fejlesztest kap, de ez se ugy mukodik, hogy akkor azonnal hat.
Megis hova viszed a vilag vegere is, ha ez nem igy mukodik?😭
Annyira konnyu nagy szavakkal dobalozni.
Amugy nyugi kerdezo, nem azert irtam, mert a gyerekeddel most baj lenne.
Csak utalom ezeket tulzo kijelenteseket, amikor tudjuk jol, hogy a vilag nem igy mukodik.

13!
Hány éves a fiad? A lányom Asperger szindrómával 5.5 évesen kapott diagnózist és kódot. Pszichiáter és Szakértői Bizottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!