Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lassan 2 éves gyerkőcnél...

Lassan 2 éves gyerkőcnél hogyan lehet elérni, hogy idegen helyen is álljon, járjon?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy furi kérdés, de mivel lehetne motiválni, hogy ne csak otthoni környezetben csinálja ezeket, hanem idegen helyen (utca, játszótér, boltok, doki stb.) is?
tegnap 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Kisfiamnak is volt egy ilyen időszaka. Idegen helyen egyszerűen nem sétált, földbe gyökerezett a lába vagy éppen eldőlt, mint egy zsák krumpli. Borzasztó időszak volt. Nem emlékszem már, hogy meddig tartott, de elnőtte.
tegnap 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Hogy lehet eljutni idáig? Majdnem 1 éve jár és még most sem jutottatok túl a kertkapun? 🤔

Én már akkor kétségbe voltam esve, amikor 1 hónappal az önálló elindulás után még nem lehetett letenni kint, mert azonnal üvöltve ölbe kérte magát. Ha nem oldódott volna meg 1-2 héten belül, akkor vittem volna a világ végére is, hogy kiderítsem.

Nálunk szimplán a cipő zavarta és némi szenzorosságról volt szó: az új talajtípustól idegenkedett.

De nálatok biztos más.

tegnap 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12-es, es hova viszed? Kisfiam autista gyanus, de meg mindig nem jutottunk el a valos diagnozisig, mert nem teljesen egyertelmu a szakembereknek.

Fejlesztest kap, de ez se ugy mukodik, hogy akkor azonnal hat.

Megis hova viszed a vilag vegere is, ha ez nem igy mukodik?😭

Annyira konnyu nagy szavakkal dobalozni.

Amugy nyugi kerdezo, nem azert irtam, mert a gyerekeddel most baj lenne.

Csak utalom ezeket tulzo kijelenteseket, amikor tudjuk jol, hogy a vilag nem igy mukodik.

tegnap 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:

13!

Hány éves a fiad? A lányom Asperger szindrómával 5.5 évesen kapott diagnózist és kódot. Pszichiáter és Szakértői Bizottság.

tegnap 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!