Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól érettek a gyerekek az ottalvós táborokra?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy kb. 6-7. Vagy akkor még korai nekik?
tegnapelőtt 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

Gyerekfüggő, de úgy látom, hogy egyre később érnek meg rá a gyerekek.

46 éves vagyok, 8 évesen már 2 hetes Balatoni táborban voltunk és csak levelet írtunk. Nagyon élveztük.

Idén táboroztattam 7-12 éves gyerekeket és első este volt némi sírás 3-4 gyereknél, de a szülők keményebbek voltak. Alvó gyerkőcről is küldtem képet, hogy megnyugodjanak:)

Mindkét gyerekem (10 és 7 évesek) 3 éves kora óta alszik "máshol". Élvezik ezeket az időket.

tegnapelőtt 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Fiamék 1be már mentek 5 napra. Barátnőmék fia már ovi középső csoporttól járt 1 hetes ottalvósra az ovival.
tegnapelőtt 13:45
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

33 éves vagyok, elsőben már egyhetes táborban voltunk, volt 1-2 gyerek(lány), aki sírt, de kb ennyi, harmadik éjszaka már rendben voltak.

Szerintem 7 évesen érettek rá általánosságban. Az enyém pl velem aludt ilyenkor még itthon, félt és mindig át akart jönni, de gond nélkül volt ottalvós napon barátnál, több éjszakát is aludt náluk külön ágyban, és voltunk együtt hotelben is, ahol külön gyerekszobájuk volt külön fürdővel, ott is gond nélkül aludtak.

Szerintem szorongó gyerekek nem merik az ilyesmit, vagy a szorongó szülők nem engedik az amúgy laza gyereküket. Én pl nagyon féltettem és vagy 8x telefonáltam az elsőnél, de a gyerek lerázott, hogy hagyjam már. Hagytam azóta mindig, ez megy neki, nem parázok már rajta. A vicc az, hogy az ágyamba továbbra is bekéredzkedik hetente egyszer legalább..

tegnapelőtt 15:58
 14/17 Miss Lady ***** válasza:
86%
Amikortól már nem fél ott aludni. Gyerekfüggő
tegnapelőtt 16:44
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Ez engem is érdekelne, fiam meg van veszve a nyári karatetáborért, azt hiszem 5 napos lesz, ottalvós. Frissen akkor fogja betölteni a 9. évét. Nem messze lesz amúgy, szomszéd város, 15 perc autóval. Attól nem félek, hogy sírna utánunk és haza akarna jönni már egy nap után, főleg, hogy a legjobb barátja is megy. De hogy a cuccai felét elhagyja abban az 5 napban, az tuti. Ő inkább ilyen szempontból nem érett, a fejét is elhagyná kb. És nem is tudom, mit kéne ebben a szűk fél évben tennem, hogy ne így legyen 😃
tegnapelőtt 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gyerekfüggő.
tegnapelőtt 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekfüggő szerintem is. Én 11 évesen voltam először és élveztem, lehet előtte még korai lett volna.
tegnapelőtt 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!