15 hónapos gyerekek mennyit beszélnek? Miket mondanak? Mert az én kisfiam nem nagyon akar mondani semmit. A labdát dádának hívja és kb ennyi. Se apa se mama, semmi. Persze ha mondjuk akkor utánozza, de magától nem mondja. Ez gond?
Figyelt kérdés
jan. 19. 17:47
1/5 anonim válasza:
Csapd már fel a kiskönyvet és olvasd el,hogy mi az elvárás mondjuk 18 hósan, neten fent van a részletes védőnői kérdőív.
Azt lehet alapnak tekinteni.
2/5 anonim válasza:
Az egyik már mindenfélét mondott egyszerű mondatokat is próbált, a másik szinte semmit, csak 3 évesen kezdett el egyáltalán szavakat mondani, de 4 éves korára mindent behozott.
3/5 anonim válasza:
A legtöbb gyerek semmit nem beszél ennyi idősen.
4/5 anonim válasza:
Enyém se sokkal többet. Néhány állat hangját néha utánozza, de csak én "értem". Azon kívül az emberekre mondja néha, hogy baba. Ennyi.
5/5 anonim válasza:
Egyik gyerekem sem beszélt ennyi idősen. Egyikük megkésett beszédfejlődésű lett fülészeti problémák miatt, de 3 éves korára már be is érte a kortársait, sőt. Másik két gyermekünknél semmi probléma nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!