Anyukák/Apukák tippeket szeretnék kisfiam 15 hónapos. Alig tudjuk megfürdetni. Tiltakozik ellene, sír. A hajmosásról ne is beszéljünk. Mit tehetnék, hogy megszeresse?
Figyelt kérdés
Különösebben soha nem szerette, de amit az utóbbi 2 hónapban művel az konkrétan szörnyű.
Éneklek neki, szépen beszélek hozzá, mesélek a fürdésről, fürdök vele, nem túl meleg és nem is túl hideg a víz, valamint olyan dologra sem emlékszem ami traumát okozott volna neki. Szóval teljesen tanácstalan vagyok.
tegnap 21:07
1/5 anonim válasza:
Vannak furdos játékai, amiket igazán szeret?
2/5 anonim válasza:
Vízi játékokkal próbálkoztatok? Színes habfürdő, lush-os fürdőgolyók? Hatalmas nagyhabos habfürdő? Ezek mind tök jópofák, hátha kedvet kap. Ha a haját mosni utálja (tipikus :D ), akkor ilyen hajmosó "koronával" vagy gyűrűvel próbálkozhattok, ha felfújhatót veszel akkor helyet sem foglal - megakadályozza, hogy a hab a szemébe menjen. Én amúgy próbálnék vele aquaparkba is menni, valami babapancsolóba, hátha ott kedvet kap. Vagy nyáron majd a vizes játszótér.
3/5 anonim válasza:
Én minden nap egy másik (vízálló) játékról jelentem ki hogy piszkos és el kell vinni megmosni. Így önként odajön. Aztán mindig rájön a fiam hogy kényelmesebb lesz ha ő is beszáll a kádba.
4/5 anonim válasza:
ha szeret rajzolni, szappankréta csodákat tud művelni :))
5/5 anonim válasza:
Zuhany? Volt egy ilyen időszaka a lányomnak, őt az zavarta, ha kiázott a keze-lába. Akkor szoktunk rá a gyors zuhanyra, nettó 3 perc alatt kész vagyunk mindennel, és a falat locsolhatja a zuhanyfejjel, amíg szappanozom, az tetszik neki. Amúgy fél év alatt lecsengett. A hajmosásnál pedig egy fejpántot kap a fejére, amit direkt úgy teszek fel, hogy lenyomja a fülét két oldalra, hogy ne folyjon bele a víz, így tűrhető a hajmosás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!