Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvált nők, az új párotokat...

Elvált nők, az új párotokat hogyan ismertették meg a gyerekekkel? Mi volt ennek a folyamata? Hogyan alakult?

Figyelt kérdés

Eljött az idő hogy szeretnénk ha a gyerekeim életének is a részese lenne. Mivel szerencsére már ismertük egymást máshonnan, és a gyerekeimmel is találkozott, így jól alakult a dolog :) nyilvan rengeteg dolgot tud is róluk.

Kíváncsi lennék másoknál mi volt a folyamat. A párom jött el hozzánk és úgy voltunk itt, na nagyon örültek neki. Elöbb utóbb tervezünk majd máshol programot, pl játszótér, de nem tudom ezeket milyen gyakorisággal lehetne, hogy nehogy úgy érezzék a gyerekek hogy hirtelen idejött valaki az életünkbe ( 5 és 7 évesek)

tegnap 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
66%

3éves volt, amikor meghalt a férjem. Én 23 voltam.

Szeptemberben történt.

Jövő júliusban elkezdtem barátnőmmel kimozdulni, addig a lányom anyánál volt. Kb a 2.alkalommal megláttam őt. Az 5.alkalommal odajött, beszélgettünk. Megbeszéltünknegy randit.

1hónap után mutattam be a lányomnak, együtt strandoltunk. 2hónap múlva pedig hozzánk költözött.

tegnap 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!