Ti hány év együttjárás után ismertettétek össze a szüleiteket egymással?
Úgy értem, Ti hány évesek voltatok, eljegyzés után történt-e, vagy már jóval előtte? Esetleg csak az esküvőn ismerték meg egymást?
Volt, ahol ezt nem a fiatalok, hanem maguk a szülők kezdeményezték?
3 eve vagyunk egyutt es nem talalkoztak egymassal a szuleink, nem
is nagyon hozta szoba senki a temat. Csaladi osszejoveteleket senki nem szokott szervezni, szoval szerintem maximum eskuvon majd.
Eljegyzésünk sem volt ugyan. De 3 hónapja sem volt, hogy együtt voltunk, mikor anyám találkozott apósommal. (Elnézést azoktól, akiknek csak papírforma után használhatóak e megnevezések, most ezt ne rágjuk le.)
Anyám és anyósom kb fél év után találkoztak. Hogy anyósom és apám, meg apósom és apám mikor találkoztak, azt nem tudom már, de szerintem 1 éven belül.
2 év után.
Azonban csak azért, mert mi tartottuk a "nagy karácsonyi-családi összejövetelt"
#8 Nem sikerült értelmezni a kérdést.
Arról van szó, hogy a te szüleid és a párod szülei mikor találkoztak először egymással.
A valóságban meg tényleg az esküvőn szoktak találkozni az esetek túlnyomó részében.
ma 19:12
Szövegértés nem nagyon megy neked. Nem az volt a kérdés, hogy te mikor találkoztál először a párod szüleivel vagy ő a te szüleiddel. A kérdés az, hogy a te szüleid mikor találkoztak először a párod szüleivel.
De hogy válaszoljak a kérdésre.
14 éve vagyunk házasok. Csak az esküvőn találkoztak. Ez nem fura, hiszen a szüleink 2 különböző világ. Míg az én szüleim Pesten a férjem szülei Nógrád megyében élnek. Mindkét szülőknek megvan a maguk élete. Azt, hogy mi a gyerekeik összekötöttük az életünk a szülőknek nem kell jóba lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!