Gáz ha a szülők csak az esküvőn találkoznak egymással?
Bajnak semmiképp sem baj. Gondolom ha a szülők annyira akartak volna találkozni egymással, akkor az elmúlt 4 évben erre sort kerítettek volna.
Szerencsétek van, hogy ezek szerint mindkét oldal úgy gondolja, hogy ez így jó. Jobb mintha az egyik család akarna a másik meg nem.
Ha őket nem zavarja...
Mi összehoztuk az őseinket esküvő előtt, kölcsönösen utálják egymást azóta is. :)))
Legközelebb, ha nem muszáj, csak a gyerek szalagavatóján látják egymást...
Szerintem nem gáz.
Nekem elváltak a szüleim. Anyukám találkozott az esküvőnk előtt anyósommal, apukám nem. De nem azért mert nem akarták volna, egyszerűen így alakult. Messze laknak egymástól, így a jövőben sem fognak összejárni.
Gondolom nálatok is az van, hogy messze laknak egymástól a szüleid és a vőlegényed szülei.
Mi kb. 3,5 éve ismerjük egymást, kb. 3 éve járunk, kb. 1,5 éve összeköltöztünk albérletbe. A szüleink nem találkoztak még. Nekem csak anyukám van, a barátomnak elváltak a szülei. Egyikőjük sem érdeklődött még ilyen téren.
Kérdezzétek meg a szülőket, h akarják-e egymást látni az esküvő előtt, h ne legyenek annyira idegenek, kb. felismerjék egymást, vagy nem igazán szükséges számukra, és nem igénylik. Ha több az igen, találkozzanak, ha több a nem szavazat, ne találkozzanak. Ha egyenlő az állás, és ugyanannyi igen és ugyanannyi nem születik, akk döntsétek el ti, h hogy tartjátok jobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!