Másfél év távollétet - külföldi munka miatt - kibír egy erős kapcsolat? Ha közben azért két-háromhavonta találkoznak egymással?
Én a drága exemmel 5 évig voltam együtt, és ebből 2év távkapcsolat volt.
Nem erre ment rá a dolog, mi kibírtuk, bár nagyon, de tényleg nagyonnagyonnagyon...nagyon nehéz volt.
Szerettem őt tiszta szívemből, nem bántam hogy gyakorlatilag be voltam zárva ennyi időn keresztül a 4 fal közé, és semmiféle programom nem volt a skypeon kívül.
Aztán végre eljött a várva várt összeköltözés. Aztán rá egy évre szakítottunk :D
De nektek azért hajrá :)
Bocsi, elkalandoztam. A kérdésedre tehát a válasz: igen, kibírhat ennyi időt egy kapcsolat.
Amikor összeházasodtunk, nemsokra rá be kellett vonulnia a férjemnek másfél év kötelező katonai szolgálatra. A kiképzés alatt, az esküig nem jöhetett haza, csak a laktanyában látogathattam, ezredmagunkkal egy teremben, 2-3 órát. Utánna átlag másfél havonta tudott hazajönni (a határszolgálat alatt én már nem látogathattam), 2-3 napra, ebből majdnem egy teljes napot elvitt az utazás.
Nem volt skype, telefon.
Nemsokára 27 éves házasok leszünk.
És szerintem nekünk még sokkal könnyebb volt, mint azoknak akiknak az udvarlója/vőlegénye/házastársa a háborúban harcolt, és úgy tartottak ki egymás mellett. Nagymamám majd egy évig azt sem tudta, hogy él-e még a vőlegénye. Azután hazajött a fogságból, összeházasodtak és született 3 gyerekük. És nem volt ritka eset az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!