Gáz ha a szülők csak az esküvőn találkoznak egymással?
Figyelt kérdés
A szüleim és a párom szülei még nem találkoztak, 4 éve vagyunk együtt. Nyáron lesz az esküvőnk, valószínű csak ott fognak először találkozni. Baj ez szerintetek?2016. márc. 22. 13:26
11/11 anonim válasza:
Hát nem tudom...De miért nem találkoztak még? Azt megértem, hogy ha nagy a távolság, akkor nem tudnak minden héten összefutni, de az szerintem kicsit furcsa, ha egyik családot sem érdekli a másik. Fiuk,lányuk párjának a családjára nem kíváncsiak?
Nálunk ez alap volt, hogy találkozzanak. Nagy a távolság fizikailag, de fel sem merült, hogy ne érdekelné őket az én családom, és fordítva is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!