Szerintetek hány éves kortól érettek a gyerekek az ottalvós táborokra?
Nem tudom, változó.
Lányom 11 éves és hallani sem akar semmiféle táborról, de arról sem, hogy nagyinal vagy más rokonnal aludjon
11-12 évesen voltam először ottalvós lovastáborban. Fantasztikus volt. 5 napot töltöttünk ott a barátaimmal. Egyik este beázott a sátrunk úgyhogy az istállóban aludtunk a szénabálán. Mai fejjel ezt el se tudom képzelni. De akkor gyerekként fantasztikus élmény volt. Utána mentünk is minden évben nagyjából 17-18 éves koromig. 😁
28N
Középiskolában voltam először , nekem nem tetszett , utána legközelebb felnőttként, főiskolán, az már jobb volt de én igazából otthon szeretek aludni azóta is.
Szerintem ez teljesen egyén meg gyerekfüggő , nekem 10 évesem van , szóba sem jött semmi ilyesmi hogy menni akarna akarhova is mashol aludni.
Nálunk az óvónők szerveztek nyáron egy egyhetes ovistábort, nem emlékszem hogy középső vagy nagycsoportban. Nekem tök jó emlékként maradt meg.
Valószínűleg gyerekfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!