Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól érettek a gyerekek az ottalvós táborokra?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy kb. 6-7. Vagy akkor még korai nekik?
tegnap 11:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Sehány
tegnap 11:35
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Én óvodás koromtól jártam rendszeresen táborba.
tegnap 11:36
 3/17 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, én szerettem táborozni.
tegnap 11:36
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Változó. Nincs egzakt kor. Én felsős koromtól jártam, de nem voltam túlontúl oda érte.
tegnap 11:40
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ha alapjáraton véve önálló a gyerek (és nem arra szoktatta a szülő, hogy 7 évesen is anyával-apával alszik), akkor igazából bármikor. Mármint, te látod a gyerekeden, hogy így mennyire lenne jól el, mennyire önálló, szerintem normál esetben egy 7 év körülinél nem kéne hogy ez probléma legyen, de nyilván nagyon gyerekfüggő.
tegnap 12:08
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
10-11 éves kor körül volt mindhárom először. A kicsinek még korai volt akkor is. Én magam 13 évesen voltam először, addig féltem tőle, szerencsére a szüleim sem erőltették.
tegnap 12:08
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, változó.

Lányom 11 éves és hallani sem akar semmiféle táborról, de arról sem, hogy nagyinal vagy más rokonnal aludjon

tegnap 12:26
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

11-12 évesen voltam először ottalvós lovastáborban. Fantasztikus volt. 5 napot töltöttünk ott a barátaimmal. Egyik este beázott a sátrunk úgyhogy az istállóban aludtunk a szénabálán. Mai fejjel ezt el se tudom képzelni. De akkor gyerekként fantasztikus élmény volt. Utána mentünk is minden évben nagyjából 17-18 éves koromig. 😁

28N

tegnap 12:41
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Középiskolában voltam először , nekem nem tetszett , utána legközelebb felnőttként, főiskolán, az már jobb volt de én igazából otthon szeretek aludni azóta is.

Szerintem ez teljesen egyén meg gyerekfüggő , nekem 10 évesem van , szóba sem jött semmi ilyesmi hogy menni akarna akarhova is mashol aludni.

tegnap 12:46
 10/17 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk az óvónők szerveztek nyáron egy egyhetes ovistábort, nem emlékszem hogy középső vagy nagycsoportban. Nekem tök jó emlékként maradt meg.

Valószínűleg gyerekfüggő is.

tegnap 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!