Milyenek a gyerekek az iskolában ruha meg cipők terèn? Mik a menő márkák mostanában közöttük és mi az ami régen menő volt de ma már snassz? Mennyire nézik a gyerekeitek,hogy a ruháik márkásak legyenek, illetve hány éves korban kezdték ezt nézni?
Lányom másodikos,egyáltalán nem nézik még ezt. Én általában H&M-ben vásarolok neki,plusz Lidl, Aldi. A Kik és a Pepco nem igazán jön szóba. De van Zara, Gap, Disney ruhája is.
Melegítője Adidas, a cipői Ddstep vagy mikor milyen márka. Geox is volt már.. sokfajta. Kínait nem adok rá.
A másik véglet a Gucci és egyebek. Olyat se veszek. De pl DRK sem jön szóba,itt csak a cigányok hordják. Már szinte ciki...ugyanennek a népcsoportnak a márkája a Retro és a MissSixty. Természetesen ezek szóba sem jönnek nálunk.
Nem vagyunk csorok de nem fogok több tízezres cipőt, vagy ruhát venni a 11 éves lányomnak csak mert az a divat.
Kianiban is vásárolunk, vagy éppen ott ahol learazasok vannak
3. osztályos a làbyom. Nem téma még nàluk a màrka, stílus stb.
Semmi flancolàs.
5ös az nagyon jó,hogy ott nem téma,én magam is úgy öltözködöm ,hogy van no name meg
màrkàsabb cuccom is.
Szóval nekünk 5 éves a fiúnk, kíváncsi vagyok milyen lesz mert már nagyon jó ízléssel választja ki a cuccokat persze még nem téma,hogy van -e pipa a cipőn vagy nincs
3. osztályos a nagyobb gyerekem. Fogalmam sincs, hogy mi a menő. Lányomat nem érdekli. Neki az a lényeg, hogy kényelmes legyen és neki tetsző mintajú. Hm, sinsay, neki nem ciki.
Annyit látok, hogy a lányok egy része trapézt hord. Na az enyém sose venné fel, nem szereti, ha bő valami.
Cipőből barefootot hord, amit még a felnőttek is bohócnak csúfolnak, ő meg mióta kipróbálta, hagyományost fel se vesz. Protetika és kínai bf is van közte.
A fiam 14, a lányom 16.
Nem divatoznak egyáltalán, abban járnak, ami kényelmes.
A fiamat egyszer szólta meg az egyik bunkó kölyök, miszerint mi csórók vagyunk, mert mindig ugyanabban a télikabátban jár. Mondom mi van? Kinek van több télikabátja? Akkor kicsit ki volt akadva, de mondtam neki, hogy ez baromság, nem fogok neki minden évben több télikabátot venni, amikor úgysem bír ki egy télnél többet, mert úgyis kinövi.
Az a kölyök már elment, egyébként azóta sem volt ebből gond egyik gyereknél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!