Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyenek a gyerekek az iskoláb...

Milyenek a gyerekek az iskolában ruha meg cipők terèn? Mik a menő márkák mostanában közöttük és mi az ami régen menő volt de ma már snassz? Mennyire nézik a gyerekeitek,hogy a ruháik márkásak legyenek, illetve hány éves korban kezdték ezt nézni?

Figyelt kérdés
Gondolom most is megy a lenèzès 1000-el, sőt gondolom rosszabb lett mint anno amikor én voltam gyerek (1983-ban születtem)

jan. 11. 18:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

Engem rohadtul nem érdekel mi a menő, lányomat sem. Neki feleljen meg és kényelmes legyen.

Szerencsére az iskolánk sem olyan mint a többi.

jan. 11. 19:39
 12/30 anonim ***** válasza:
78%
Még csak jövőre megy iskolába a lányom, de semmit nem veszek azért, mert van rajta egy "pipa", meg mucikának is ez van az elsőbéből. Kényelmes, jó anyagú és minőségű ruhákat veszek. Ha az egy noname akkor az, ha épp valami menő márka akkor az. A cipője 90%ban geox, ez vált be, kényelmes, szellőzik. Mégiscsak egész nap abban van. Hog
jan. 11. 20:02
 13/30 anonim ***** válasza:
45%

2-es vagyok. Miért lettem lepontozva?

Én se adok rá menő márkát...Meg se tudnám fizetni...

Ezek,amiket hord,válogatott vegyes darabok. Egy ilyen, egy olyan.

A színre nagyon figyelek,hogy menjen egymáshoz,és tanítom is rá a lányom.

Mivel autista, nem is vesz fel bármit..

Vagyis nagyon egyedi a stílusa. Van egy-két mese,amit szeret,azokból pl millió cucca van. Pl Jégvarázs. Neki ez menő és kedvenc 9 évesen is.

Lehet,más gyereknek ez már babás lenne. De ő más,mint a többiek.

jan. 11. 20:25
 14/30 anonim ***** válasza:
20%
#13 a rasszista pofád miatt vagy lepontozva.
jan. 11. 20:31
 15/30 A kérdező kommentje:

13as dehogy ciki.

Teljesen rendben van ez így a feleségem is imádja a jégvarázst pedig 39 éves 🙂

jan. 11. 20:33
 16/30 anonim ***** válasza:
43%

14!

Költözz közéjük akkor! Majd megtudnád....

jan. 11. 21:38
 17/30 anonim ***** válasza:
Lenézés nincs. Van aki a sok százezres egyedi sneakerben jár, van aki egy sima adidas vagy nike cipőben. Fiam adidas és reebok cipőket hord. Kérdeztem nem szeretne e egy drága menő sneekert, mert megvenném neki. De szerinte gáz ilyenekben járni és semmire sem jók.
jan. 11. 21:39
 18/30 anonim ***** válasza:

Teljesen átlagos Pepco, H&M, Lidl, nincs kifejezetten nagy márka. De még alsóban vagyunk.

Esetleg Adidas cipő ilyenek vannak.

jan. 11. 21:40
 19/30 anonim ***** válasza:
3.osztályos, egyelőre nem téma náluk sem a divatolás. Viszont a haspolókat már hordaná a lányom, de nem engedem. Undorító egy ruhadarab. Max itthonra.
jan. 11. 22:16
 20/30 anonim ***** válasza:
Nálunk a közepiskolás lányomnál a Shein a menő, onnan rendel a többi lány is. Cipőt nem rendel onnan, de abban sem a márkára megy. Mióta ismerem az oldalt, azóta én is rendelek magamnak. A kisebb gyerekeimet még egyáltalán nem érdekli, hogy hol veszek nekik ruhát/cipőt.
jan. 11. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!