Kinga8 kérdése:
Hol lehet jelentkezni a cipő dobozos ajándékra, és milyen feltételekkel lennénk rá jogosultak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet jelentkezni a cipő dobozos ajándékra, és milyen feltételekkel lennénk rá jogosultak? Van két kislányom, és eddig szerencsére soha nem volt olyan, hogy ne tudjak nekik ajándékot venni. Viszont most olyan helyzetbe kerültünk, hogy nem engedhetjük ezt meg magunknak.ma 14:27
1/5 anonim válasza:
Nagy eséllyel már sehol. Meg szoktak adni ezekhez határidőt, és nem 4 nappal karácsony előttre. De bemehetsz a helyi önkormányzathoz, illetve a máltai szeretetszolgálathoz utánaérdeklődni, hátha valamit tudnak intézni nektek
2/5 anonim válasza:
De most ez tenyleg december 20-án jut eszedbe?? Van, ahol ma tartják az ünnepséget!!
Menj a védőnőhöz szerintem is. Vagy helyi ingyenes fb csoportban koldulj.
3/5 babyboom567 válasza:
Már régen az átadások/rendezvények is megvoltak.
Mi támogatottak vagyunk egy alapítvány által, konkrétan október végéig kellett a gyereknek leadni a rajzát,az ajándékok átadása december elején volt.
4/5 anonim válasza:
Jókor ébredsz fel
Egyébként nem kell ujj ajándék, vagy nagy ajándék.
Egy színező, egy csomag ceruza is elég.
Én gyerekként mindig apróságokat kaptam, nem lettem tőle lelki sérült.
5/5 anonim válasza:
Kinga , ezt nem most kellett volna kitalálni hanem még szeptemberben. Egyébként meg volt rá egy éved , hogy össze spórolj akár egy használt Facebook MarketPlacees játékra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!