Ki hogyan veszi rá a 2 éves gyerekét,hogy felöltözzön?
Ha egy éve tart, akkor már megszokta, a rutin részének tartja a rohangálást, nem lesz egyszerű.
Nálunk egyszerűen csak megkérdeztem, hogy megyünk-e játszótérre/udvarra/ahova tudom hogy szeret járni, majd mutattam az overált. Ha nem jött, akkor visszaakasztottam a helyére, ez úgy 90%-ban bejött.
Nem kell rávenni semmire
Ha menni kell akkor oltozunk.
Ha el akar szaladni nem engedem.ennyi.
Nem is értem miért kéne rávenni egy gyereket, hogy feloltozzon.
Nem kívánságműsor, oltozunk és kész
A szülők miért ennyire életképtelenek, hogy nem bírnak feloltoztetni egy két éves gyereket?
Nem csak elszalad,mikor mit csinál, krokodilforgás, feláll, levetkőzik, gyakorlatilag bármit.
#3 De rá kell venni, mert az együttműködése nélkül gyakorlatilag nem lehet öltöztetni, a fent leírtak miatt. Ha valaha átélted volna tudnád miről beszélek.
Nincs választási lehetősége...ennyire egyszerű.
Ha menni kell és nem akartak vettem a cipőt és indultam kifelé.
Na akkor már nem vicceskedtek és öltöztek pikk pakk.
Egy két ilyen alkalom után rájöttek hogy nem érdemes felesleges köröket futni...a t*köm kergetőzne fel órákat
Akkor megfogod és beülteted a kocsiba úgy ahogy van. Viszed a cipőt kabátot. Mikor oda értetek ráadod. Ha ordít akkor ordít. Majd abbahagyja, úgysem bírja órákig
Nehogy már egy 2 éves gyerek irányítson téged. Szépen a fejedre nőtt.
Ha kabatot kell raadni, akkor beultetem a babakocsiba es valahogy raadom.
Ha overal, akkor lefektetem a kanapera, aztan kisebb harcok aran feloltoztetem.
O is menne,de nem hagyom. Lefogom, ha kell, leszarom, nekem reggel munkaba kell menni, neki bolcsibe, nincs idom szorakozni.
De nem mindig ilyen tragedia mar, van hogy siman hagyja magat.
Overállt kell ráadni, de kiforog belőle, levetkőzik, rúgdos, leveszi a zolnit, cipőt. Meg ugye előtte is öltiztetni kell. Már a pekenkacsere necces, de az még valahogy megy, de egy nadrágot folyamatosan forgó,rúgdosó, magáról letépő gyerekre nem igazán tudom erőszakkal sem ráadni.
Pontosabban nyilván tudom, mert eddig is felöltöztettem valahogy, a kérdés arra irányul,hogy ezt hogyan tudnám elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!