Mit vegyek a 2 éves kislányomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
A kislányom novemberben lett 2 éves, a szülinapját karácsonykor tartjuk meg. Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy mit vegyek ajándékba?ma 20:07
2/7 anonim válasza:
Játék konyha, kis asztal kis székkel, játék porszívó, valami jó baba kiegészítőkkel, játék babakocsi, Duplo, fa építőkocka, fa kisvasút, játék mosógép, játék vasaló, futóbicikli....
2 éves kislánynak annyi lehetőség van, mint égen a csillag.
3/7 anonim válasza:
Nem ismered a saját gyerekedet, hogy mit szeret?
4/7 anonim válasza:
Hogy hogy karacsonykor tartjátok a novemberi születésnapját? Nem is hallottam még ilyet. Azért hogy ne kelljen 2 ajándékot venned neki?
5/7 anonim válasza:
Minek karácsonykor tartani? Most még elmegy de később szívás ha egyszerre van a szülinap és karácsony. Amúgy gyerekkonyha,kifestők,gyurma,babaház,bármilyen playtive fa játék megteszi.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért tartjuk karácsonykor a szülinapját mert a család szétszóródva él és karácsonykor gyűlünk össze.
ma 23:14
7/7 anonim válasza:
Marmint az apja meg az anyja van szétszóródva? Vagy távolabbi rokonság miatt nem a születesnapjan köszöntitek a gyereketeket hanem masfél honappal késöbb? Szegény gyerek, kivancsi vagyok hogy fogjátok ezt megértetni vele késöbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!