Helyre tudom hozni még a kis lelkét?
Kisfiam elsős. Hosszú időn keresztül nagyon elrontottunk mindent, folyton türelmetlenek voltunk vele (tesó születés, haláleset a családban, munka, problémák).
Állandóan ordítás volt, minden nap.
Nagyon durván kiabáltam :(
Erre semmi magyarázat nincs.
Rettegek, hogy helyre tudjuk e hozni a kis lelkét.
Kérem, aki esetleg ért ehhez vagy történt hasonló, írjon, hogy mit tegyek..
Pszichológus segítségét fogom kérni.
Rettenetesen sajnálom, ahogy viselkedtem vele.
És rettegek, hogy nehogy maradandó kárt szenvedjen.
Ugye tudunk ezen fordítani?
" Egyrészt én kiadom a dühömet, ami nekem jó, másrészt neki is jó, hogy kap rossz viselkedésre visszajelzést"
Egy élmény egy olyan szülővel felnőni, aki kiadja a dühét az emberre. Még olvasni is borzasztó, ahogy a gyerekedről nyilatkozol.
A másik hogy te nem a rossz viselkedését jelzed vissza, hanem őt minősíted. A kettő között óriási különbség van.
És a legszomorúbb, hogy azt gondolod, hogy ettől fejlődik...
Kedves utolsó!
Nagyon sajnálom :(
Mit jelent nálad a verbális bántalmazás?
Nálam türelmetlenség. Nagyon hamar elvesztem az önuralmamat és olyankor kiabálok.
Főleg olyanok fordultak elő, mikor a kisfiam húzta az időt, direkt pörgött a tesó körül, szétpancsolta ablakig-ajtoig a furdoszobat, csúnyán beszélt, szétvéste a falat.
De tudom, hogy ezek közül van, ami miattunk van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!