Helyre hozható még igy a helyzet?
Sziasztok.
Egy 3.5 éves kisfiúról van szó.
Mar a terhesség sem volt nyugodt sajnos.
Aztán rossz házasság.. Veszekedések, verekedés, amit látott a gyerek.
Többször nem volt elég türelmem hozzá, és többször kiabáltam vele, vagy rá csaptam, meg rágattam, amit annyira bánok. Tudom ezzel semmit se erek.
El váltam, el költöztem a kisfiammal, szeretnék változtatni minden téren.
Mindent Meg adok neki, Renegeteg időt töltök vele, szeretgetem, játszunk, kirándulunk, mindig egyutt vagyunk.
Szerintetek helyre hozhatom még hogy ne legyen lelkileg sérült?
Egyébként boldog, örül mindennek, nagyon okos, ügyes.
Amit eszre vettem, túl hirtelen, ha nem az van amit ő akar akkor hisztizik.
Köszönöm
#1 Persze! És menjen dili házba is egyből, nem?
Az élet tudod nem mindenkinél habos babos, rózsaszín felhő ám.
Kérdező! Kisgyermeked most a dackorszakban van és erős vagy, kitartást Nektek! 🙏🙂
Ilyen pici korból nincsenek emlékeink, úgyhogy ha kiszakadtatok ebből az életből, valószínűleg nem lesz gondja emiatt.
A hiszti teljes normális, még nem tudja az érzelmeit kordában tartani, ennek semmi köze a családi konfliktusaitokhoz.
Nem pszichológusra van szüksége, mert az a felismerésben segített volna, de a kérdező azon már túl van, kilépett magától egy rossz kapcsolatból.
Lehet hogy elég neki egy jó gyermeknevelési kézikönyv a dackorszak kezeléséhez. De ha nagyon berögzültek a káros viselkedési minták (pl.folyamatos kiabálás a gyerekkel, rángatás), akkor ebben pszichoterápia tud segíteni. Ezeket képzett pszichiáter tartja, és különféle szituációs gyakorlatokkal tanítja meg a helyes konfliktus kezelési stratégiákat.
"Ilyen pici korból nincsenek emlékeink"
DEHOGY NINCSENEK! EZ MESE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!